Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez mire jó egyeseknek?

Ez mire jó egyeseknek?

Figyelt kérdés
Bejelölt egy “lány” a facebookon. Pár mondatot beszéltem vele de furcsa volt a profilja ezért egy kis nyomozás után rájöttem hogy egy nagyon jól megcsinált kamuprofil. Az adatlapján meg volt jelölve két családtag egy testvér meg egy unokatestvér, azok is kamuprofilok és egymás képei alá írogatnak. Nagyon durván elő tudják adni hogy ők valós személyek de szerintem ezt a három profilt egy ember kezeli. Ez mire jó? Valakinek tényleg ez a kedvenc szórakozása és ennyi ideje van hogy saját magával beszélget kamuprofilokról? Vagy ennyire magányos? Esetleg valami más áll a háttérben? És ezek nem egy-két hetes profilok hanem több évesek. Azt is megtaláltam hogy konkrétan kiknek lopták el a képeit…

ma 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy beetetésnek, vagy valamilyen (kéregetős) hazugsághoz kell és igyekszik minél élethűbbre megcsinálni a profilt. De lehet, "csak" magányos, vagy rosszabb esetben, ennyire kattant az illető.
ma 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem ezt az egyik exem csinálta, így akart "vizsgáztatni", hogy hűséges vagyok-e vagy belemegyek az ismerkedésbe egy másik emberrel.
ma 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!