Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gondolják a fiatalok,...

Paradicsom31 kérdése:

Miért gondolják a fiatalok, hogy ha gyermekük fog születni, már azonnal házasodni kell?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm tavaly szeptemberben jegyezte el a párját, és most februárban derült ki, hogy érkezik a baba, ami nem tervezett volt, csúnyán mondva "becsúszott". Ezért egyből kértek időpontot, és rá 2 hétre gyorsan megesküdtek, mondván, még nem látszik a babapocak. Nem ilyen esküvőt szerettek volna, nagy bulit akartak nyáron, egy farmon, a szűk családdal, barátokkal.

Ahogy láttam a fotókat, tényleg egy kis aranyos, szép, egyszerű esküvő volt, viszont egy fél sem volt elragadtatva, illetve azt látom, hogy a baba érkezését sem fogták még fel. A férfi szüleinél laknak együtt négyen, a férfi nagy számítógépes, nagyon szeret játszani, és költ is rá, a lány viszont nagyon az a bulis fajta, jelenlegi helyzetben is talál rá módot, hogy a barátnőivel iszogasson.

Szerintem nagyon rossz úton haladnak, jobb lenne, ha elmennének egy albérletbe, vagy felvennék a babavárót, és próbálnának egy közösségi otthonra gyűjteni, mert nemsokára érkezik a pici, és a számítógépen, a játékokon, és némi hitelen kívül, valamint a mamahotelen kívül más nincs :/ Esetleg beszéljek velük, vagy hagyjam, majd megoldják? Sajnálom őket.

2021. márc. 14. 20:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%
Legalább van, aki összeházasodik. A legtöbb nőt csak krják, de sose veszik el. Mondjuk az is gáz, ha csak a gyerek miatt...
2021. márc. 14. 20:17
 12/37 anonim ***** válasza:
24%
Azért, hogy ne szólják meg őket.
2021. márc. 14. 20:19
 13/37 A kérdező kommentje:

8-as, igazad van.

9-es ha abortuszra ment volna, akkor ez a kérdés nem lenne, illetve akkor mindenki tudná, hogy tényleg nem kell nekik a baba.

2021. márc. 14. 20:19
 14/37 anonim ***** válasza:
69%

ha nekünk becsúszna egy baba (és meg is tartanánk) mi is összeházasodnánk. tudjuk, hogy egyszer úgyis megtörténne, meg az apasági nyilatkozatot is elkerülnénk.

képzeld kérdező, mi mindketten játszunk számítógépes játékokat! :O párom új gépet akar venni nekem szülinapomra hogy ne az övén játsszam a Baldurs Gate 3at

2021. márc. 14. 20:22
 15/37 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ne búsulj, majd téged is elvesz valaki feleségül.
2021. márc. 14. 20:24
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Mi sem vagyunk házasok párommal, de ha becsúszna a baba, megtartanánk, összeházasodnánk.
2021. márc. 14. 20:32
 17/37 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg jóval érettebben viselkednek mint te.

Oke, én nekem is igényem van a külön háztartásra, de hem mindenkinek, ha ez nekik és a szülőknek (leendő nagyszülőknek) is megfelel akkor ez a legjobb megoldás, nem attól lesznek igazi család, hogy külön laknak.

Komolyan azt tanácsolnád nekik, hogy vegyenek fel még egy hitelt + dobjanak ki egy fel fizetést lakhatásra, ami így is megoldott? Mindezt úgy hogy a lány bevétele mindenképpen csökkeni fog + a baba id egy hatalmas plusz kiadás lesz.

2021. márc. 14. 20:40
 18/37 A kérdező kommentje:
Azért még sem anyám nyakára szülnék, ha megcsinálták, akkor felelősségteljesen neveljék, ne anyuka, meg a beteg, rokkant apuka tartsa el őket :(
2021. márc. 14. 20:43
 19/37 anonim ***** válasza:
87%

Neked nem teljesen mindegy ki mit csinál???

Fogalalkozz a sajàt életeddel. Ami gondolom neked nincs, azért kutakodsz mások életében. Annyira szánalmas vagy.. te jó ég!!

2021. márc. 14. 20:44
 20/37 anonim ***** válasza:
78%

Kérező, a saját portádon söpörgess!

Gondolo., se kutyád se macskád. Azért mászol bele mások életebe vájkálni....

Főnyeremény lehet egy ilyen barát....

Akinek ilyen van, nincs szüksége ellenségre... 🤣🤣🤣

2021. márc. 14. 20:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!