Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gondoltatok már bele, hogy...

Gondoltatok már bele, hogy hány emberrel működnétek, de sosem fogtok?

Figyelt kérdés
Hány olyan ember van ezen a bolygón, akikkel baromi jó barátok lehetnétek vagy irtó jól működne köztetek a kémia, de sosem fog megvalósulni, mert sosem jön ki úgy a lépés, hogy találkozzatok, ezáltal egymás létezéséről sem tudtok. Engem ez nagyon frusztrál, titeket nem?

2021. márc. 14. 14:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Huh, jó sokan írtatok ilyen gyorsan. Úgy látom olyan dolgot vetettem fel, ami viszonylag sokakat érint, mert privátban mindenki beszélgetni szeretne.
2021. márc. 14. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkoztam ezen már sokat, de még akkor amikor tényleg nem voltak barátaim és szinte csak a családtagokkal váltottam pár szót. Azóta ez már változott, most már elengedtem ezeket a gondolatokat, barátaim is vannak. Bár nyilván jó lenne ha kellő időben összehozna egy hozzám passzoló emberrel a sors, amikor tényleg nagyon kell és nem nekem kellene megküzdeni érte.
2021. márc. 14. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ehhez nem kell találkozni sem senkivel sem, mert így is, úgy is elmarom magam mellől az embereket... De amúgy gondolkodtam már hasonlón, hogy mennyi emberrel lehetett volna jó egy baráti kapcsolat is, ha nem maflázom el.
2021. márc. 14. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen is
2021. márc. 15. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!