Ti gondoltatok már arra, hogy csak simán el kéne tűnni?
Figyelt kérdés
Folyamatosan erre gondolok, hogy valami módon meg kéne szakítanom a kapcsolatot a mostani környezetemmel. Véget vetni mindennek. Ti is gyakran éreztek ilyesmit?2020. febr. 14. 21:52
1/17 anonim válasza:
igen, csak utána rájövök, hogy ott nem lenne net
2/17 A kérdező kommentje:
Én is folyton rájövök, és nekem nem hiányozna. :D
2020. febr. 14. 21:55
3/17 anonim válasza:
Ha csaj vagy hozzam koltozhetsz.
4/17 anonim válasza:
Igen
Tervezem a holdra való költözést
6/17 anonim válasza:
Lassan olyan világban élünk ahol nem lehet eltűnni. Régen egyszerűbb volt.
Én egyszer csináltam, új életet kezdtem. De évekkel később vissza-visszatértem. Örülök h9gy megtettem, de mégegyszer nem vágnék bele
7/17 anonim válasza:
Utolsó, ez érdekelne bővebben.
Én egy éve, hogy állandóan ezen agyalok. Öngyilkosságra is gondoltam, de igazából nem magával az élettel van bajom, csak azzal, hogy a sajátomat éljem annak jellemzőivel és szereplőivel. Sokszor arra gondolok, hogy fognék egy táskát és lelépnék egy idegen városba, ahol nem ismerek senkit, majd úgy élnék, hogy ez így is maradjon.
8/17 anonim válasza:
Amikor összejöttek a dolgok, akkor igen, mert idegesítettek bizonyos emberek. Aztán megtanultam őket leszarni. Teljesen kiiktattam mindet, ha már én nem tűnhetek csak úgy el.
9/17 anonim válasza:
Én minél hamarabb új életet akarok kezdeni. Az a gond higy pár évvel ezelőett elkövettem egy hatalmas hibát amit az évek során próbálok kijavírani. Persze sokkal könnyebb lenne csak úgy eltünni de a kutyám nagyon hiányozna .
10/17 anonim válasza:
Vademberek Ben Fogle-lel hétvégén egykor Spektrum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!