Ti gondoltatok már olyanra hogy este, sötétedés után fogjátok magatokat, és kimenjetek egyedül egy erdőbe sétálni, barangolni?
Tudom tök pszichon hangzik, de késztetést érzek rá hogy kimenjek ide a falun túli erdőbe, puszta kalandvágyból. 😀 Ti nem éreztetek már ilyet? Bolondnak érzem magam. 😕
21/F

Én is szeretnék néha elmenni éjszaka sétálni vagy futni vagy ilyesmi, ugyanis mindig is olyan voltam, hogy nap közben fáradtnak éreztem magam, még ha ki is aludtam magam az éjszaka, estére viszont mindig felpörgök. Meg amúgy kellemesebb is, néha, amikor este felé kell hazajönnöm, mert addig vannak óráim vagy valami egyéb programom tartott addig, olyan jó érzés, hogy nincs tele emberekkel a város, meg nem olyan forgalmasak az utak, nincs akkora hangzavar, stb. Egyébként elég nyugis környéken élünk, ahol még betörések se nagyon történnek, szóval nem is attól félek, hogy valami bajom esne, csak anyámék képesek lennék rámhívni a rendőrséget, ha észrevennék, hogy eltűntem az éjszaka közepén...
22L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!