Ti gondoltatok már olyanra hogy este, sötétedés után
fogjátok magatokat, és kimenjetek egyedül egy erdőbe
sétálni, barangolni?
Figyelt kérdés
Tudom tök pszichon hangzik, de késztetést érzek rá hogy kimenjek ide a falun túli erdőbe, puszta kalandvágyból. 😀 Ti nem éreztetek már ilyet? Bolondnak érzem magam. 😕
Kérdés merre laksz, hegységekben például tele van az erdő turista utakkal. Budapest környéki erdők, hegységek is.
Én magam mentem már este, igaz ha tehetem akkor inkább teljesítmény túrát, vagy társasággal. De volt több eset, mikor simán csak este neki vágtam vagy nappali túrám csúszott át estébe. Illetve este lemegyek a Duna partra, az is elég kihalt tud lenni hétköznap a Dél-Budai részen. De sátraztam is pár éjszakát egyedül.
2020. febr. 21. 19:24
12/25 anonim válasza:
Itt az alföldön csak a vaddisznó a veszélyes,vinni kell nagy kést meg fokost/kisbaltát.
2020. febr. 21. 19:29
13/25 anonim válasza:
Nem ajánlom, a mai világban bárki megtámadhat, betegek az emberek. Én 2 m magas és 95 kg vagyok, de volt példa, hogy drogosok ki akartak rabolni, szerencsére nem tudtak hozzámérni, mert félköríves rúgásokkal lerendeztem az egyiket, a másikat a tesóm intézte el, igaz őt meglepetésszerűen állcsúcson vágta a másik, mielőtt reagálni tudott volna. Azért se mennék erdőbe a helyedben, mert a vadászok vadnak néznek és lelőhetnek. Sajnos volt rá példa.
2020. febr. 21. 19:49
14/25 anonim válasza:
Ebbens emmiféle pszicho vagy bolondság nincs :D Úgy írsz mintha azt írtad volna hogy minimum hullákat akarsz kiásni a temetőből, egy esti erdei sétával semmi baj, menj csak ki, ha nem tudsz valódi veszélyről
2020. febr. 21. 19:50
15/25 anonim válasza:
Ki jön velem pesten? Mehetnénk többen is :D
2020. febr. 21. 19:53
16/25 anonim válasza:
Nem csak gondoltam, hanem csináltam is. Amíg össze nem futottam egy vaddisznó csordával. Azóta más hobbikat űzök.
2020. febr. 21. 20:07
17/25 Metionin válasza:
Igen, kifejezetten szeretném kipróbálni de nem merem. Azon a környéken ahol felnőttem, elég sok embert ástak már el a faluk közötti kiserdőben, nem kockáztatnék. Most Debrecenben lakom, itt sem veszélytelen este az erdő.
2020. febr. 21. 20:55
18/25 anonim válasza:
Budapesten ezt megteheted. Itt siman setalgatunk ejjel baj nelkul. Neha 1-1 egyedulallo not kinyirnak a csovesek vagy migransok.
2020. febr. 21. 21:30
19/25 anonim válasza:
Nem tudom a többiek milyen gettó környékén élnek, de nálunk (Kisalföldön) tök jól ellehet menni néha egy kis sétára az erdőbe. Nyáron én is rengeteget szoktam sátorozni egyedül, eddig semmi rossz nem történt.
2020. febr. 21. 21:38
20/25 anonim válasza:
Mondom,nem az ember hanem a vad vaddisznó a veszélyes.
Éjszaka nem sokan bóklásznak a határban,max télen amikor gyűjtik a tüzifát a tanyaromok kötzi fásból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!