Ti gondoltatok már olyanra hogy este, sötétedés után fogjátok magatokat, és kimenjetek egyedül egy erdőbe sétálni, barangolni?
Figyelt kérdés
Tudom tök pszichon hangzik, de késztetést érzek rá hogy kimenjek ide a falun túli erdőbe, puszta kalandvágyból. 😀 Ti nem éreztetek már ilyet? Bolondnak érzem magam. 😕
21/F
2020. febr. 21. 18:19
21/25 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy nyáron nem tudtam aludni, így fogtam magam, és hajnalban kimentem egyet sétálni a környéken. Ugyan erdőbe nem tudtam menni, mert az egy kicsit arrébb van, de a szántóföldek mellett szép nagyot sétáltam.
Szép nyugodt volt, és hűvösebb is, mint a forró hálószoba. :) A leginkább azon döbbentem meg, milyen "sokan" voltak ébren a környéken úgy fél öt tájban. Valaki elindult autóval az utcánkban, az egyik szomszéd pedig kint ücsörgött a verandán.
22/25 anonim válasza:
Tuti összefosnám magam félelmemben, szóval nem.
23/25 anonim válasza:
Rengetegszer csináltam ilyet. Nálam már megszokott...
24/25 anonim válasza:
Én szívesen mennék csak felénk már többször is járt medve, ezért inkább nappal megyek így legalább nappal észre tudom venni és ha kell szép el surranok.
25/25 anonim válasza:
Max társasággal mernék menni, egyedül egyébként se tehetem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!