Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan látod ezt a dolgot???

Hogyan látod ezt a dolgot???

Figyelt kérdés
Rövid az élet mégis sok rokon, testvér haragba vannak. Pedig elszáll az idő...
2021. márc. 4. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen teljesen igaz. Sajnos az én családomban is ez megy. Az unokatesóm és az anyukája nem szeret és folyton sértegetik anyát s engem is. A semmiért harsagszanak ránk csak mert anya nagyon félt minket, őt pedig mindig leszartak a szüleik. Szar hogy igy telik el az élet ami rövid. Ha nincs mit várni a saját családtól akkor sajnos a többi embertől se kell nagy dolgot várni. Nekem a barátaim is hamisak. Egyiket se érdekli mivan velem.
2021. márc. 4. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem olyan szempontból tök mindegy, hogy a vér összeköt minket vagy nem, ha egy féreg, egy féreg. Én attól nem nyelem az ideget mert "rokon" de egy utolsó szemétláda és úgy is viselkedik.
2021. márc. 4. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha közelebb lennének a rokonok, ha el tudnám a munkámat teljesen függetleníteni magamtól, és itthon nem ezen agyalni, hogy mi lesz/nem lesz, ha kiskoromban nem azon agyaltam volna már vasárnap reggel, hogy holnap hétfő, mi a franc lesz megint, akkor tudnám értékelni a rokonokat, ismerősöket, esetleg barátaim is lennének.
2021. márc. 4. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
En a halalos agyon sem fogom banni, hogy azokkal a szar emberekkel, akikkel genetikai ertelemben kozunk van egymashoz, megszakitottam a kapcsolatot. Na de nem osszeveszesrol es meg nem bocsajtasrol van szo. Hanem van olyan ember, akirol nem akarok tudni, azon kivul semmi, de semmi jo nem sulne ki az eroltetett jobanlevestol.
2021. márc. 5. 01:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!