Hogyan látod ezt a dolgot???
Figyelt kérdés
Rövid az élet mégis sok rokon, testvér haragba vannak. Pedig elszáll az idő...2021. márc. 4. 20:26
1/4 anonim válasza:
Igen teljesen igaz. Sajnos az én családomban is ez megy. Az unokatesóm és az anyukája nem szeret és folyton sértegetik anyát s engem is. A semmiért harsagszanak ránk csak mert anya nagyon félt minket, őt pedig mindig leszartak a szüleik. Szar hogy igy telik el az élet ami rövid. Ha nincs mit várni a saját családtól akkor sajnos a többi embertől se kell nagy dolgot várni. Nekem a barátaim is hamisak. Egyiket se érdekli mivan velem.
2/4 anonim válasza:
Igazából szerintem olyan szempontból tök mindegy, hogy a vér összeköt minket vagy nem, ha egy féreg, egy féreg. Én attól nem nyelem az ideget mert "rokon" de egy utolsó szemétláda és úgy is viselkedik.
3/4 anonim válasza:
Ha közelebb lennének a rokonok, ha el tudnám a munkámat teljesen függetleníteni magamtól, és itthon nem ezen agyalni, hogy mi lesz/nem lesz, ha kiskoromban nem azon agyaltam volna már vasárnap reggel, hogy holnap hétfő, mi a franc lesz megint, akkor tudnám értékelni a rokonokat, ismerősöket, esetleg barátaim is lennének.
4/4 anonim válasza:
En a halalos agyon sem fogom banni, hogy azokkal a szar emberekkel, akikkel genetikai ertelemben kozunk van egymashoz, megszakitottam a kapcsolatot. Na de nem osszeveszesrol es meg nem bocsajtasrol van szo. Hanem van olyan ember, akirol nem akarok tudni, azon kivul semmi, de semmi jo nem sulne ki az eroltetett jobanlevestol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!