Mit csináljak, ha úgy érzem nem tudok semmit?
Figyelt kérdés
Most egy szakmát tanulok, ami plusz jelent az egyetemen, így jó lenne egy ötöst hoznom a vizsgán. Hiába csak egy szakma, de még sem a legkönnyebb, amire valaha jártam. Több, mint egy hónap a vizsgáig, és folyamatosan csak ezeket a dolgokat olvasom folyamatosan, sokszor mégis is olyan érzésem van, mintha semmit nem tudnék. Ráadásul 3 részből áll a vizsga: írásbeli, szóbeli, gyakorlati.tegnap 14:11
1/7 A kérdező kommentje:
Te meg egy troll vagy, aki csak odabaromkodott valamit a normálisan feltett kérdésemre.
tegnap 14:24
2/7 anonim válasza:
Milyen a tanulásmódszertanod?
Mit tanulsz?
Csoport(szak)társaid hogy állnak ezzel?
4/7 anonim válasza:
Milyen módszerekkel tanulsz? Pihensz, mozogsz mellette eleget? Esetleg nincs valaki osztály-, szaktárs, vagy hasonló, akivel időnként össze tudnátok ülni, közösen tanulni, közösen haladni?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem sokat pihenek, olyan 6-7 órát szoktam, mozogni sem mozgok. Lehet a kávét elhagyhatnám. Online oktatás, nem találkoztam még soha a többiekkel.
tegnap 15:02
6/7 anonim válasza:
Vagy, ha nem is elhagyni, csökkenteni érdemes lenne a kávét, vagy helyette inkább teát inni párszor.
És pihenőket beiktatni az agyad és a szemeid miatt is. Ez lehet az, hogy elmész sétálni egy 30-40 percre mondjuk, és akkor friss levegőn is vagy és mozogsz is egy kicsit. (#4 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!