Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a keresztneved? Szereted?...

Mi a keresztneved? Szereted? Miért?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 19:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
72%
Vivien vagyok és olyan se veled se nélküled viszonyban vagyok a nevemmel. Egyrészt tetszik, mert lágy hangzású finom név, másrészt már lassan 25 leszek és gyerekesnek érzem . 30-35-40 felé nyílván egyre cikibb lesz és szeretnék valami felnőttesebb nevet, de viszonyt annyira egyik általam telitalálatnak tartott névvel sem tudok azonosulni hogy fel is vegyem valamelyiket. Inkább azon gondolkodom, hogy a vezetéknevemet változtatom meg valami nagyon érdes, kemény hanguásúra, amivel jól fog hangzani a Vivien.
2021. márc. 4. 10:15
 22/34 anonim ***** válasza:
96%
Zsófia és szeretem, szerintem szép név.
2021. márc. 5. 16:50
 23/34 anonim válasza:
96%

Melinda

Szeretem a nevem, csak azt nem ha becéznek. De szerencsére ennél a névnél nem automatikus.

2021. márc. 6. 00:35
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Zita

Szeretem, mert nem sok Zitával találkoztam még, nem kell megkülönböztetni a társaságban. A Z betűt különösen szeretem benne leírni, egyszerű név, de szerintem gyerekként is felnőttként is rendben van. Ha becézik azt nem szeretem, teljesen szükségtelen Zitácska és társaitól rosszul vagyok:D

Ha lesz gyerekem, én is valami egyszerű, de ritkább nevet szeretnék adni neki.

2021. márc. 10. 22:10
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Szandra. Teljesen semleges nekem..nem utálom, de nem is szeretem.
2021. márc. 14. 13:13
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Tamás

Nem rossz név,de utálom ha valaki tomikának vagy ilyesminek becéz. A tomi belefér

Az egyetlen ami zavar az az hogy minden 3. Embernek ez a neve

2021. márc. 22. 16:41
 27/34 Arnold901005 ***** válasza:
100%

Arnold. Mikor-hogy' vagyok vele; időnként bénának érzem, míg máskor tetszik.

A ritkasága miatt tetszik és pont a ritkasága okán vagy egyből megjegyzik, vagy elfelejtik és újra, meg újra megkérdezik, gyakran át is keresztelnek Armandra, meg Andorra, pedig ezek is ritkák. 😆

2021. márc. 27. 18:40
 28/34 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én Kata vagyok és szeretem, mert rövid (semmi sallang) és többször is mondták már, hogy illik hozzám.

2021. márc. 30. 11:47
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Zsófia vagyok (mint a 22-es válaszoló), és én utáltam, főleg ha Zsófiának hívtak. Aztán megismertem a mostani páromat, aki csak Zsófiának hív és azóta megkedveltem.
2021. márc. 30. 23:00
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Lili

Régebben nagyon nem szerettem, mostanra már megszoktam. Az a problémám vele, hogy nagyon gyakori (az osztályomban négyen vagyunk Lilik), jobban örültem volna valami különlegesebbnek.

A Lilike becézést ki nem állhatom, viszont van olyan, ami különösen tetszik, például a Lil.

2021. márc. 31. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!