Melinda
Szeretem a nevem, csak azt nem ha becéznek. De szerencsére ennél a névnél nem automatikus.
Zita
Szeretem, mert nem sok Zitával találkoztam még, nem kell megkülönböztetni a társaságban. A Z betűt különösen szeretem benne leírni, egyszerű név, de szerintem gyerekként is felnőttként is rendben van. Ha becézik azt nem szeretem, teljesen szükségtelen Zitácska és társaitól rosszul vagyok:D
Ha lesz gyerekem, én is valami egyszerű, de ritkább nevet szeretnék adni neki.
Tamás
Nem rossz név,de utálom ha valaki tomikának vagy ilyesminek becéz. A tomi belefér
Az egyetlen ami zavar az az hogy minden 3. Embernek ez a neve
Arnold. Mikor-hogy' vagyok vele; időnként bénának érzem, míg máskor tetszik.
A ritkasága miatt tetszik és pont a ritkasága okán vagy egyből megjegyzik, vagy elfelejtik és újra, meg újra megkérdezik, gyakran át is keresztelnek Armandra, meg Andorra, pedig ezek is ritkák. 😆
Köszi a válaszokat!
Én Kata vagyok és szeretem, mert rövid (semmi sallang) és többször is mondták már, hogy illik hozzám.
Lili
Régebben nagyon nem szerettem, mostanra már megszoktam. Az a problémám vele, hogy nagyon gyakori (az osztályomban négyen vagyunk Lilik), jobban örültem volna valami különlegesebbnek.
A Lilike becézést ki nem állhatom, viszont van olyan, ami különösen tetszik, például a Lil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!