12/34 anonim válasza:
Réka
Szeretem, nekem nagyon tetszik.
14/34 anonim válasza:
László (Laci), nincs vele bajom amíg nem használják a Lackó, Lacika becézéseket.
15/34 anonim válasza:
Tündi, otthon nagyon szeretem, viszont kulfoldon elek es volt tobb problemam vele, altalaban Cindy-t ertett eddig mindenki, plussz nagyon kimondani sem tudjak, igy a munkatarsaim csak Tee-nek szolitanak.
Ha netan starbucks-ba tevednek es kerdezik a nevet a poharra, akkor Lisa vagy Lily vagyok, hangulattol fuggoen :D
16/34 anonim válasza:
Bence vagyok, nekem tetszik. :)
17/34 anonim válasza:
Antónia, nem tetszik, számomra túl férfias név.
18/34 anonim válasza:
Kiara, szeretem mert nincs az ismerettsegi körömben ilyen nevű ember.Es illik hozzám
19/34 anonim válasza:
Én nem írom le, de tetszik a jelentése miatt :)
20/34 anonim válasza:
A teljes nevem krisztusi győzelmet jelent. Nagyon imádom. Főleg, mert spirituális vagyok és jézus a példaképem. De hangzásban is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!