Adományt kérni férj halála után számodra kellemetlen lenne?
Minden gyerekeivel egyedül maradt nő kéregethene akkor... Nagyon kellemetlen és érthetetlen.
Azt sem értem, hogyan lehetsz ilyen életkeptelen, hogy nem nézel utána a dolgoknak. A ház, amiben vagytok közös volt? Neked van valami közöd hozzá? Bizonyítaninlehet, hogy ott éltél, így haszonélvezet akkor is jár. Az örökösök a gyerekek. Ha kiskorúak, a gyámjuk (azaz te) gondoskodik az örökségről.
De nem is írtál semmi lényeges infót. Dolgozol? Szülők, nagyszülők? Hitel, albérlet, stb?
Őszinte részvétem, de hogy lehettél te a ház asszonya, ha a kéregetés jutott eszedbe először?
A páromé a ház. Van hol laknunk.
Csak nem dolgozom mert gyeden vagyok.
Barátnom adott fel hirdetest hogy adjanak penzt, abból jött elég sok.
Ja és akkor tartsanak el masok gondolom
Adj el valamit vagy ha sikerült osszeszedni mondjuk fel milliot kb kezdj el tozsdezni ahhoz nem kell fixen lenned és ha ugyes vagy és okos meg több pénzed lesz mint eddig volt (amúgy mások dolgoznak 3 gyerek mellett)
Miért nem?
Cigány vagy?
Örökké adományokból akarsz élni?
Mások tudnak?
Tanulj ki valamit, mondjuk varrást és akkor lehetsz otthon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!