Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Adományt kérni férj halála...

Adományt kérni férj halála után számodra kellemetlen lenne?

Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 10:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

Minden gyerekeivel egyedül maradt nő kéregethene akkor... Nagyon kellemetlen és érthetetlen.

Azt sem értem, hogyan lehetsz ilyen életkeptelen, hogy nem nézel utána a dolgoknak. A ház, amiben vagytok közös volt? Neked van valami közöd hozzá? Bizonyítaninlehet, hogy ott éltél, így haszonélvezet akkor is jár. Az örökösök a gyerekek. Ha kiskorúak, a gyámjuk (azaz te) gondoskodik az örökségről.

De nem is írtál semmi lényeges infót. Dolgozol? Szülők, nagyszülők? Hitel, albérlet, stb?

Őszinte részvétem, de hogy lehettél te a ház asszonya, ha a kéregetés jutott eszedbe először?

2021. márc. 2. 14:05
 12/28 A kérdező kommentje:

A páromé a ház. Van hol laknunk.

Csak nem dolgozom mert gyeden vagyok.

Barátnom adott fel hirdetest hogy adjanak penzt, abból jött elég sok.

2021. márc. 2. 14:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
GYED mellett 8 órában lehet dolgozni!!!!
2021. márc. 2. 14:40
 14/28 A kérdező kommentje:
Három gyerek mellett nem tudok dolgoznk
2021. márc. 2. 14:41
 15/28 anonim ***** válasza:
17%
Persze, nem illegális gyed mellett dolgozni, csak épp nem fog tudni ennyi gyerek mellett.:D Én azért sajnálom a kérdezőt. Persze, sajnos most már muszáj lesz a saját lábadra állni, de nem irigyellek.
2021. márc. 2. 14:43
 16/28 anonim ***** válasza:
68%

Ja és akkor tartsanak el masok gondolom

Adj el valamit vagy ha sikerült osszeszedni mondjuk fel milliot kb kezdj el tozsdezni ahhoz nem kell fixen lenned és ha ugyes vagy és okos meg több pénzed lesz mint eddig volt (amúgy mások dolgoznak 3 gyerek mellett)

2021. márc. 2. 14:43
 17/28 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem?

Cigány vagy?

Örökké adományokból akarsz élni?

2021. márc. 2. 14:44
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Mások tudnak?

Tanulj ki valamit, mondjuk varrást és akkor lehetsz otthon!

2021. márc. 2. 14:47
 19/28 anonim ***** válasza:
81%
Micsoda??? Nem tudsz? Miért nem? Mozgássérült vagy? Inkább nem akarsz. Ha GYED-et kapsz, felteszem most is van munkahelyed. A tragikus helyzetre való tekintettel megkéred a főnököt, hogy 8-4-ig dolgozz. Vinni, hozni is tudod őket. A bölcsibe 6 hónapos kortól mehet a gyerek.
2021. márc. 2. 14:59
 20/28 A kérdező kommentje:
Diplomas vagyok. Baratnom adomanyozási kérelmébol osszejott tobb millio, csak nem tudom elég lesz e egy egesz eletre felnevelni a kicsiket
2021. márc. 2. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!