Mit csináljak ha félek a közeledő 4.hullámtól?
Ennyire ne görcsölj rá (véleményem szerint), tanulj nyelvet vagy bármi kreatív tevékenységgel kösd le magad, amíg nem lehet kimenni, esetleg tervezgess, írd össze: mit szeretnél csinálni, amikor már lehet.
Az első hullámban olvastam önkéntes pszichológusokról, akik felajánlották segítségüket e nehéz helyzetben, esetleg rákereshetsz ilyenre is, vagy ha ingyenest nem találsz és van lehetőséged, vegyél igénybe fizetőst.
A harmadik kezdődött most el.
Tavasszal nem igazán féltem,örömmel mentem be az irodába (heti két rövidített napot).
Ősszel féltem,főleg okt.-novemberben.
Vigyáztam,betartottam mindent,nem kaptam el.
Most nem tudom miért,nem félek.
Próbálok úgy élni,mint vírus előtt,már orvoshoz,ügyet intézni simán megyek.
Vírus előtt sem éltem igazán szociális életet,tehát ilyen szempontból nem változott tulajdonképp az életem:munka,bolt,orvos,ügyintézés,szülőkhöz való hazautazás,néha egy-két baráti tali(ez még nem volt,amióta vírus van).
Többször utaztam távolsági jártattal,nem volt probléma utánna.
A vakcinát nagyon várom én is,elsők közt regisztráltam,de most már azért hogy a vírus előtti konfortzónámból is kilépjek,ha olyan lesz már a helyzet.
Szerintem túlparázod,szabályok betartásával lehet normális életet élni,amennyire kell a mindennapokhoz.
Én szombaton kapom a második oltást (Pfizer), de külønösebben nem élek máshogy, mint a "kovid előtt"
29/F
Anyósom 2 hete kapta meg a másodikat. Ő Sputnyikot kapott. Azóta lélegeztető gépen van covid fertőzés miatt.
Bár gondolom ezt a választ úgyis törölni fogják és eretneknek kiáltanak ki, ettől függetlenül a tények nem változnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!