Mit tegyek, ha rokonok és idegennek megszólnak a soványságom miatt?
Amióta tudom az eszem, sosem voltam kövér, és jól is érzem magam a testemben már 20 éve. 163 cm vagyok 47 kg-mal. Néha anyukám tini koromban megszólt miatta, de már egy pár éve nem igazán fűz megjegyzést. Viszont a nagynéném évek óta b@szogat a súlyom miatt, hogy cinege lábaim vannak, vagy gyakran ebéd közben olyat szól be, hogy milyen káka belem lehet, hogy csak ennyit eszek. Másokhoz hasonlítgat, hogy a korombeli lányok milyen vastagok, meg bögyösek, én meg olyan vagyok akár a piszkafa. Vagy volt olyan, hogy randi közben mondta a csávó, hogy "neten nem látszott, hogy ilyen sovány vagy, szedjél fogámzásgátlót". Vagy tegnap is pl anyum egyik ismerőse odaszólt, hogy egyek már többet, mert elfúj a szél. Teljesen úgy viselkedik mindenki, mintha anorexiás lennék, pedig normálisnak látom magam, és jól is érzem magam a bőrömben, csak sajnos mindig találkozok valakivel az életben, akik lehúznak ezekkel a megjegyzésekkel. Van barátom, aki szeret és így vagyok neki a legszebb, és igazából nem is akarok mások miatt többet enni, mert úgy sem hízok, csak eléggé rosszul esik, ha beszólnak.
Veletek volt ilyen, hogy a súlyotok miatt kritizáltak benneteket?
Nem kell velük foglalkozni.
Én jelenleg átlagos testalkatú vagyok, de sajnos nagyon nagy étvágyam van.
Minden nap megkapom, hogy:
"Hogy bírsz ennyit zabálni?"
"Már megint eszik, folyton tömi a fejét!"
"Ott a zabagép, ha így folytatja, nadrágot sem fog kapni magára!"
Az ilyen embereknek semmi sem jó.
Ha vékony vagy, akkor anorexiásnak neveznek, ha hízol kicsit, akkor viszont te leszel a zsírdisznó.
Szerintem ne törődj velük!
Ha jól érzed magad, nem kell ezen változtatnod. :)
Az meg már az ő bajuk, hogy mindig az a rossz, ami van. :D
Fel a fejjel!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!