Csak engem bosszant, ha valaki folyton megjegyzést tesz a soványságomra?
Szerintem nem kell ezt agresszívan intézni. Egyszerűen kérdezd meg az illetőt, hogy - Miért zavar ez téged? Nekem jó!
Talán legközelebb nem szól be.
Nem, nem csak téged bosszant.
Amit én eddig életemben kaptam a soványság és a kevés ételfogasztás miatt - madárétkű vagyok, egyszerűen nem tudok sokat enni - , és amiatt, amilyen ételeket szeretek (leves, főzelék, hús, zöldségek) azzal már meg lehetne tölteni egy fél könyvtárat.
Meg kell tanulni ezeken az embereken túllépni.
Ne törődj velük. Nem lesajnálnak, hanem valójában irigyelnek. Te pedig érezd magad jól a bőrödben.
Nem akartam annyira megsérteni, mert üzleti partnerről van szó. Tényleg soha nem fogtam fel, hogy miért kell a másik alkatával foglalkozni, engem soha nem érdekelt, hogy valaki sovány vagy kövér. Van a családunkban ilyen is olyan is, mindegyiket megértem. Lehet, tényleg irigység és nem sajnálat, hiszen azt mondja kilátszik a csontom, ami hazugság, mert egy az hogy nem látszik ki, ennyi önkritikám van, a másik meg: ezt honnan látja nagykabátban? Három: mi köze hozzá? :-)
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
Teljesen átérzem, velem is sokszor megesett ugyanez. Talán azért lehet, mert manapság a teltebb emberek vannak többségben, így különlegességnek számítunk.
De mindenképp bunkóság, az én agyamat is elönti a méreg ilyenkor.
Amúgy szerintem pont jó súlyban vagy. :-)
Arányaiban én is ilyen vagyok, pedig eszek rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!