Mit tegyek ha gúnyolnak a soványságom miatt?
Kamasz fiú vagyok. Az tény hogy egy deka izom sincs rajtam, tiszta csont és bőr vagyok. A gond hogy a magasságom miatt nagyon látszik, hogy mint egy anorexiás úgy nézek ki. Emiatt elkezdtek csúfolni, piszkálni, már a tanárok is év vége felé. Ropinak, egyebeknek maceráltak. Nem tudom mit tegyek hogy a nyár alatt kicsit hízzak, izmosodjak hogy szeptembertől a gondok megszűnjenek?
Nem nagyon eszek egyébként, nincs étvágyam valahogy. Van hogy elvagyok étel nélkül délután egy óráig. Nem kívánom a z ennivalót. Egyébként ezt leszámítva egészséges vagyok, sokat mozgok,
én is ilyen voltam abban az időben, bár mai fejemmel vissza tudnék alakulni olyanná, jól megmondanám a magamét azoknak, akik emiatt b...gatnak.
Változatosan egyél, annyit, amennyi jól esik, se többet, se kevesebbet.
Korlátolt agyú barmok akik ilyennel bántják a másikat, ha meg tanár is az illető, süllyedjen el a föld alá jó mélyre.
Ezek nagyon ostoba, primitív emberek, légy annyival értelmesebb, hogy nem veszed figyelembe őket.
Én most 90 kiló vagyok, 18 éves koromban is voltam vagy 60 a 185cm mellé.
Szóval garantáltan nem maradsz így. :)
Járj el szabadidődben kondizni és egyél sok szénhidrátot meg fehérjét:D
A többiekkel pedig ne foglalkozz vagy vágj valamivel vissza.. senki sem tökéletes, biztos van bennük valami amivel te is tudod őket cinkelni:D Mert hát végül is ha ők nem hagynak téged békén akkor neked sem kell őket:D.(nem mondom hogy uszítsd őket magad ellen de tanulják meg hogy nem szórakozhatnak veled, különben megkeserítik az életed..) A tanárokat meg sz*rd le (vagy helyeselj mosolyogva azzal tudod őket felhúzni úgy hogy nincsenek következményei:)), csak kihasználják a helyzetüket, hogy te nem szólhatsz nekik vissza...(hányok az ilyen gyáva emberektől-_-)
Tudom nem könnyű visszaszólni ha visszahúzódóbb vagy de muszáj...
Engem is sokáig csesztettek mert azt hitték vicces.. én hülye pedig csak röhögtem rajta.. de aztán elszakadt a cérna és megmondtam nekik a magamét:D azóta békén hagynak:)
Ne foglalkozz velük!!!
De ha tenni akarsz ellene, adok edzési tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!