Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha gúnyolnak a...

Mit tegyek ha gúnyolnak a soványságom miatt?

Figyelt kérdés

Kamasz fiú vagyok. Az tény hogy egy deka izom sincs rajtam, tiszta csont és bőr vagyok. A gond hogy a magasságom miatt nagyon látszik, hogy mint egy anorexiás úgy nézek ki. Emiatt elkezdtek csúfolni, piszkálni, már a tanárok is év vége felé. Ropinak, egyebeknek maceráltak. Nem tudom mit tegyek hogy a nyár alatt kicsit hízzak, izmosodjak hogy szeptembertől a gondok megszűnjenek?

Nem nagyon eszek egyébként, nincs étvágyam valahogy. Van hogy elvagyok étel nélkül délután egy óráig. Nem kívánom a z ennivalót. Egyébként ezt leszámítva egészséges vagyok, sokat mozgok,

2014. júl. 8. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Járj el kondiba, eddz. Nézz utána egy szper kalóriadús étrendnek, de ha olyan az alkatod, akkor úgysem szedsz fel sok kilót, max 1-2-t. Úgyhogy inkább összpontosíts az erőnlétedre, izomzatodra, mintsem a kilókra.
2014. júl. 8. 00:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Márpedig el kell kezdeni enni: valamilyen étvágynövelő kéne, vitamin, vas...stb.
2014. júl. 8. 00:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Velem ugyan ez volt kissrác koromban. 15 éves korodtól kezdj el kondiba járni és keress rá a tömegnövelő étrendre, esetleg olvasd el a sárga kapszula c. könyvet. 15 éves korodig pedig csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat.
2014. júl. 8. 02:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja amúgy én sokat sportoltam már előtte is.
2014. júl. 8. 02:19
 5/9 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam abban az időben, bár mai fejemmel vissza tudnék alakulni olyanná, jól megmondanám a magamét azoknak, akik emiatt b...gatnak.

Változatosan egyél, annyit, amennyi jól esik, se többet, se kevesebbet.

Korlátolt agyú barmok akik ilyennel bántják a másikat, ha meg tanár is az illető, süllyedjen el a föld alá jó mélyre.

Ezek nagyon ostoba, primitív emberek, légy annyival értelmesebb, hogy nem veszed figyelembe őket.

Én most 90 kiló vagyok, 18 éves koromban is voltam vagy 60 a 185cm mellé.

Szóval garantáltan nem maradsz így. :)

2014. júl. 8. 05:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem garancia hogy nem maradsz így.. Én is sovány maradtam. Gyakorlatilag nem lehet tanácsokat adni hogy meghízz. Te is vesztes vagy. Inkább próbáld humorosan felfogni.
2014. júl. 8. 10:48
 7/9 anonim válasza:

Járj el szabadidődben kondizni és egyél sok szénhidrátot meg fehérjét:D

A többiekkel pedig ne foglalkozz vagy vágj valamivel vissza.. senki sem tökéletes, biztos van bennük valami amivel te is tudod őket cinkelni:D Mert hát végül is ha ők nem hagynak téged békén akkor neked sem kell őket:D.(nem mondom hogy uszítsd őket magad ellen de tanulják meg hogy nem szórakozhatnak veled, különben megkeserítik az életed..) A tanárokat meg sz*rd le (vagy helyeselj mosolyogva azzal tudod őket felhúzni úgy hogy nincsenek következményei:)), csak kihasználják a helyzetüket, hogy te nem szólhatsz nekik vissza...(hányok az ilyen gyáva emberektől-_-)

Tudom nem könnyű visszaszólni ha visszahúzódóbb vagy de muszáj...

Engem is sokáig csesztettek mert azt hitték vicces.. én hülye pedig csak röhögtem rajta.. de aztán elszakadt a cérna és megmondtam nekik a magamét:D azóta békén hagynak:)

2014. júl. 8. 18:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Lassan 18 leszek én is már emiatt is izgat most a dolog. Köszönöm a tanácsokat
2014. júl. 8. 23:29
 9/9 anonim válasza:

Ne foglalkozz velük!!!

De ha tenni akarsz ellene, adok edzési tanácsokat.

2014. júl. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!