Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ha csak kinevetnek...

Mit tegyek ha csak kinevetnek érte és gúnyolnak de én még így is szeretem?

Figyelt kérdés
A történet adott. Egy 12-éves lány beleszeret az évfolyam társába és egy év után bevallja neki. Másnap mindenki röhög rajta hogy tényleg beleszeretett mert a fiú elmondta mindenkinek. A lány éjszakákon át sírt hogy őt kinevetik ha beleszeret valakibe kinevetik de ha a "menők" beleszeretnek valakibe akkor őt segítik hogy járhasson vele stb. Mostanra már 13 éves a lány és még mindig nem tud továbblépni a fiún. SEGÍTSETEK! Ez nekem nagyon fontos.

2013. júl. 30. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
pedig túl kell magad tenned rajta. az idő hidd el, megoldja ezt. próbálj arra gondolni, hogy a fiút egyáltalán nem érdekelted, és mivel mindenkinek elmondta, hogy beleszerettél, meg sem érdemelne téged. még nagyon fiatalok vagytok (a fiúk meg főleg... ők általában később érnek meg, itt most értelmi dolgokra gondolok), szóval nem csoda, hogy nem fogja fel, mennyire megbántott téged ezzel. hidd el, még 2-3 év, és senki sem fog röhögni azon, hogy xy szerelmes lett yx-be.
2013. júl. 30. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom magam túltenni rajta hátha sikerül.
2013. júl. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!