Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdenék beleőrülni abba,...

Kezdenék beleőrülni abba, hogy egy lánynak sem vagyok elég jó külsőre, hogy gyakran gúnyolnak, kinevetnek a lányok, rondának tartanak?

Figyelt kérdés
Facebookon is figyeltem, ha kiírok valahová valamit ismeretlen csaj beszól, hogy nézek ki, míg más csúnya srác akár 50-100 lájkot is kap, mert ilyen népszerű, én meg visszahúzódó, csendes, gátlásos csúfság vagyok úgy látszik. Sokáig nem is tudtam, hogy ronda vagyok, addig éltem a bolodg életem egyedül és a csajok sem érdekeltek mondjuk még akkoriban, tanultam inkább. Ahogy felnőttem úgy fokozosan kb. 15-16 éves koromtól kezdve kaptam a pofonokat a lányoktól, mintha ezt élveznék, hogy beszólhatnak valamit nekem a külsőmre vagy csak úgy kinevethetnek, ha meglátnak. Olyan gonoszak, én meg sosem csúfoltam senkit sem, mégis ez a hála érte, meg rendes is voltam velük, segítőkész. Miért ilyenek a lányok, tényleg nagy kérés olyan lányt találni, aki elfogad így is engem csúnya fiúként? Nekem nem számít már a külső sem, elfogadtam, hogy csúnya fiúként a saját kasztomhoz van jogom, egy csúnya, de rendes barátnőt szeretnék, aki őszintén tud szeretni úgy, ahogy vagyok. Jó lenne már legalább megölelni valakit. Olyan szeretethiányos is vagyok már. :(

2013. jún. 4. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Oké egész nap te kérdezed ugyanazt újra meg újra, vagy valami csalódott pasi világnap van?

Nézd nem tudom kik csúfoltak de szerintem a nagyobb gond a hozzáállásoddal lehet. (persze egyszerűbb a külsőre és a lányok gonoszságára fogni a sikertelenséget) Engem pl nem zavar ha egy fiú nem olyan szép, ellenben ha nyafka az nagyon.

2013. jún. 4. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
És ezzel a rinyálással mit oldol meg?
2013. jún. 4. 00:31
 3/5 anonim válasza:

Én is hasonló cipőben járók mit csináljak vele. Munkahelyre nem vesznek fel mert kell az a személyes interjú. Nem tudom mi a francnak kell. Valószínű azért mert még a betanított munkásra is topmodellt keresnek. Tök mindegy milyen a tudásod van ha topmodell vagy, ha nő az interjúztató, akkor szinte csak a topmodellek kerülnek be abba a betanított munkakörbe. Csak topmodellek érted? Se barát se barátnő. Csak topmodellek! Hajrá topmodellek!

Ha csak írásbeli teszt ott sikerült bekerülnöm, nem kell topmodellnek lenni.

2013. jún. 4. 18:52
 4/5 anonim válasza:
Ha beképzelt bunkó paraszt vagy az állásinterjún és topmodell vagy, esélyes vagy az állás interjún..
2013. jún. 4. 18:54
 5/5 anonim válasza:
Nézz magad köré! Mindenhol buták... De te okos vagy. Nem kell ide szépség, igaz előny de az szép aki elhiszi magáról. Ha hiszel benne mindenre képes leszel, másrészt most ugye rosszul érzed magad. Akkor? Mit veszíthetsz? Állj fel a sárból és uralkodj az idióták hadán! Valószínűleg akik becsmérelnek azok elkényeztetett barmok. Velük ne foglalkozz. Ha visszahúzódó vagy valószínűleg rengeteg rejtett értékkel bírsz amivel mások nem. Keress egy idióta beképzelt csajt és ne félj a visszautasítástól. Látni fogod a reakcióját. Utána egy visszahúzódó (hozzád hasonló) lánynál pedig meg fogod látni mekkora a különbség és bízz magadban!
2013. jún. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!