Kezdenék beleőrülni abba, hogy egy lánynak sem vagyok elég jó külsőre, hogy gyakran gúnyolnak, kinevetnek a lányok, rondának tartanak?
Oké egész nap te kérdezed ugyanazt újra meg újra, vagy valami csalódott pasi világnap van?
Nézd nem tudom kik csúfoltak de szerintem a nagyobb gond a hozzáállásoddal lehet. (persze egyszerűbb a külsőre és a lányok gonoszságára fogni a sikertelenséget) Engem pl nem zavar ha egy fiú nem olyan szép, ellenben ha nyafka az nagyon.
Én is hasonló cipőben járók mit csináljak vele. Munkahelyre nem vesznek fel mert kell az a személyes interjú. Nem tudom mi a francnak kell. Valószínű azért mert még a betanított munkásra is topmodellt keresnek. Tök mindegy milyen a tudásod van ha topmodell vagy, ha nő az interjúztató, akkor szinte csak a topmodellek kerülnek be abba a betanított munkakörbe. Csak topmodellek érted? Se barát se barátnő. Csak topmodellek! Hajrá topmodellek!
Ha csak írásbeli teszt ott sikerült bekerülnöm, nem kell topmodellnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!