Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hizzak? Luzernek es...

Hogyan hizzak? Luzernek es kivulallonak erzem magam a sovanysagom miatt😢

Figyelt kérdés

Sziasztok kb.156cm es 42kilo vagyok max 8kgot szeretnek hizni nagyon vekony vagyok

E cigit szivok de napi 3-4szal cigi is elmegy etvagyam nem nagyon van

Az alakom szep de a combom es a fenekem kicsi ezekre szeretnek hizni valami gyogyszer van erre?

18L

2016. jún. 15. 07:25
 1/5 anonim válasza:
Létezik étvágyhozo gyógyszer. Cigit hagyd el és akkor könnyebben fogsz hizni .
2016. jún. 15. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Első körben a cigit hagyd el! Szedj béres cseppet (étványfokozónak sem rossz), vagy polivitaplexet (B vitamin).

És figyelj oda az étkezésre. Többször (napi 5x) egyél kevesebbet. Ja és mozogj, az is meghozza az étvágyat.

2016. jún. 15. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Szedj étvágyfokozót, és hagyd el a cigit, mint ahogy már előttem is mondták.

De amúgy szerintem nem vagy sovány, maximum vékony. Én 166 cm/42 kg vagyok,és mégsem érzem magam kívülállónak a súlyom miatt.

15/l

2016. jún. 15. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Sportolsz? Edzeni szoktál? Mert ezeket minden nap kéne, akkor lenne étvágyad és izmot is szednél fel, formásabb lennél. Simán hízással csak löttyedt meg hájas leszel max. Annak aztán sok értelme nem lenne.
2016. jún. 15. 14:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Homokora alakom van a hasam szep lapos a fenekem feszes es kemeny csak KICSI

Es az edzest ma kezdtem el

2016. jún. 15. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!