Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is volt ilyen?

Veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Veletek volt már olyan hogy végig néztetek egy sorozatot és ahogy végig néztétek utána egyből újra néztétek?

2021. febr. 8. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. febr. 8. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Dr House nevű sorozattal volt ez.
2021. febr. 8. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A Westworld 1. évadát néztem meg újból, hogy észreveszem-e az elrejtett utalásokat. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ledaráltam az évadot, aztán rögtön indítottam újra, hanem kb. egy hónap alatt néztem meg, aztán utána egy héttel elkezdtem megint.
2021. febr. 8. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Sherlock BBC:)
2021. febr. 8. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. febr. 8. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Fleabag masodik szeria. Mivel a pap es Fleabag romanca egy az egyben a sajat szivugyemmel azonositottam, es meg a szinesz meg a pap foglalkozas is kozel all az en sztorimhoz, ujra es ujra ateltem a sajat elmenyemet.

Mast nem biztos, hogy ujra kepes lennek. Amit lattam es tetszett, ugyis a fejemben van.

2021. febr. 8. 20:30
 7/7 gucsti123 ***** válasza:

Igen!

Grimm

stranger things

2021. febr. 9. 17:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!