Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Öröklődhet a Diszlexia,Diszkal...

PSzabolcs2003 kérdése:

Öröklődhet a Diszlexia,Diszkalkulia és a Diszgráfia?

Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
7%
Miért, rá szeretnéd hagyni valakire végrendeletileg?
2021. febr. 8. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
28%
Ezek egy bizonyos agyszerkezetnek köszönhetően jelentkeznek, ami pedig a géneknek köszönhetően jön létre. Mindenképp örökletes.
2021. febr. 8. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Kishugom is diszkalkuliás,de neki nem tudom honnan jött.Se apám,se Édesanyám,se anyám anyja nem ilyen,se apja nem volt ilyen,apám apja se,azt mondta az anyja se,anyám részéről dédimamám az akit még ismertem,ő se volt az,és én se vagyok.Fogalmam sincs hogy hogyan alakult ez ki nála,de nem örökléssel azaz egy biztos.
2021. febr. 8. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Sajnos igen.
2021. febr. 28. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Ez olyan gének turmixa amit megörökölt a delikvens egy féltől vagy két (anya, apa) gének turmixa összekeveréséből jön létre és örökli innentől tovább mások. Az előbbi jellemző nem kicsit. Olyan nincs, hogy a nagy családi fán valakinek nem volt ilyenne. Akkor a bizonyítványokat kell vizsgálni és fura módon kiderül kik füllentetek.
2021. dec. 4. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!