Mit szóltok ahhoz hogy már 2025 van? Nekem pl:. olyan minta 2015 tegnap lett volna. Más hogy van ezzel? Nem fura egy kicsit?
Figyelt kérdés
dec. 31. 23:59
1/13 anonim válasza:
A kérdés kiírása szerint még 2024 volt mikor kiírtad :D
2/13 anonim válasza:
BÚÉK!
Nagyon gyorsan megy az idő, bár ezt inkább 2019 óta érzem így. Kicsit még hihetetlen, hogy már 2025 van és idén 25 leszek..
3/13 anonim válasza:
2.Téged mégis mivel voltál annyira hajlandó hogy megkeresd a kérdést és rákattints sőt még válasszolj is rá .:)
4/13 A kérdező kommentje:
#1 Az én órámon már 2025 volt amikor kiírtam :(
tegnapelőtt 00:19
5/13 anonim válasza:
Szamomra szinte hihetetlen, hogy 2015 mar 10 eve volt. Akkor koltoztem el otthonrol es kezdtem el egy onallo uj eletet, ma pedig mar itt vagyok 32 evesen, 2 gyerekkel egy jo hazassagban, nem panaszkodom az eletemre, de az ido nagyon gyorsan telik.
6/13 anonim válasza:
Nemrég volt 2000, vele az összes hiszti. Azóta eltelt az évszázad negyede. Nem sok időm van már...
7/13 anonim válasza:
Inkább visszutaznék 10 évet, hogy 2015 legyen.
8/13 anonim válasza:
Hamar megy az idő,főleg az utóbbi években.
Hosszú idő után,pont 2015- ben ismertem meg az igazi,felhőtlen boldogságot az életben...
Tíz év telt el és mindent elveszítettem, évek óta romokban és mocsárban élek, remény sincs arra, hogy ebből ki tudok jönni.
Már nem tudok hinni az igaz szerelemben, sem abban, hogy mindenkinek eljön a nagy " Ő "...
F
9/13 anonim válasza:
Sokáig gondolkodtam mindig, hogy: 2020 van, 2005 van, stb. De semmi eget rengetően nagy jelentősége nincs ennek.
10/13 anonim válasza:
Valójában hidegen hagy, hogy eggyel nagyobb számot kell leírni évszámként a dátumokban. Semmi más nem történt - azon kívül, hogy az emberek túlnyomó hányada megint ész nélkül kiköltekezett a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!