Hogy reagálsz, ha meglátsz egy tinit az utcán színes (esetleg mintás) farmerben?
Hát inkább azt gondoljátok hogy milyen jól néz ki, vagy hogy de rossz a stílusa?
Azért érdekelt hogy ki mit gondol arról ha valakin nem mindennapi nadrág van
40 vagyok, tisztes konzervatív nagycsaládos anyuka. Vagy valami olyasmi. :D
Van pink, türkiz, és pöttyös farmerom is. Az egyetlen komment, amit valaha kaptam ezügyben, hogy honnan szedem ezeket a tök jó gatyákat folyton?
Ezek után nem igazán tudom, mit kéne szólnom egy hasonszőrű tinire. :)))
Abszolút nem érdekel mások öltözködése, ezért észre sem venném. De ha megkérdezne, azt mondanám, nagyon helyes, végre valaki színes mer lenni, és nem arra gyúr, hogy jaj csak olyan legyen, mint a többi tini, nehogy kiröhögjenek...
Amúgy én meg egész nap fekete-fehérben meg puccosan kell, hogy dolgozzak, aztán ha tehetem, utána felveszem valamelyik piros bakancsomat és más egyéni cuccomat. :D 43 leszek! Sosem érdekelt a divat, meg hogy ki mit gondol! :D
Lényeg, hogy tudja viselni ki-ki, ami rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!