Hogy reagálsz, ha meglátsz egy tinit az utcán színes (esetleg mintás) farmerben?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 15:02
11/17 anonim válasza:
Jobb kedvem lesz, de nem reagálok semmit, nem alkotok véleményt a viselőjéről. Csak több szín-> jobb kedv
12/17 Metionin válasza:
Sehogy. Ha észreveszem, akkor valószínűleg azért, mert tetszik a farmerja, megakad rajta a szemem. De legtöbbször nem figyelem az emberek ruháját.
13/17 anonim válasza:
46 vagyok, de tetszik a rózsás farmer is. Élni és élnihagyni, nem nagyon figyelem másokon mi van, hacsak nem extrém slampos, vagy túl szokatlan, de nagyon már nemlepődök meg semmin. És azzal sem törődök, másnak tetszik-e ami rajtam van.
14/17 anonim válasza:
Sehogy.. eleg megszokott... Meg am hol erdekel ki h oltozik 🤷♂️
15/17 anonim válasza:
Sehogy, nem érdekel, hány éves, mi van rajta. Nem ilyen alacsony az ingerküszöböm.
16/17 anonim válasza:
Attól függ hány évesre gondolsz. 16+tól simán meg lehet nézni. Nekem amúgy is farmer fétisem van. Én megnézem az összes csajt akin farmer van. Szeretem a csajokat ha farmerban vannak!!!
17/17 anonim válasza:
Mi az, hogy "reagálsz" egy vadidegen öltözködésére?
Milyen alapon teszed ezt, és ki tart igényt a véleményedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!