Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyire rossz az ha valaki...

Ennyire rossz az ha valaki csendes? Hogy tudnék jobban megnyílni másoknak?

Figyelt kérdés
Többször már így ezt szóvá tették már,hogy én miért vagyok ilyen csendes és ilyenek sokan azt hiszik direkt vagyok ilyen mert,hogy nem akarok beszélni de én akarok csak egyszerűen nem érzem magam így komfortban az emberekkel. Így írásban nagyon jól eltudok másokkal írogatni így online de élőben nem érzem így magam és nem tudok megnyílni az embereknek rádásul ezt így éreztetik is velem,hogy baj az,hogy csendes vagyok és így még inkább ekbizonytalanít és így úgy érzem nem vagyok elég az embereknek és így még inkább csak feszengek az emberek társaságában. És így meg kell játszanom magam a társaságukban de nyilván így nem érzem ilyenkor jól magam csak megerőltett az egész. Szerintetek ez rossz ha valaki csendes és szerintettek,hogy tudnék jobban megnyílni az embereknek? Valahogy a korosztályommal mintha nem találnám a helyem és nekem néha túl gyerekesek vagy nem is tudom és egyszerűen így lehet ez is baj,hogy így én nem ugyanolyan vagyok mint ők. 16/L

jan. 1. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Érezted már úgy, hogy beszélgetni másokkal csak egy feladat ?

Szereted hamar letudni ezeket a beszélgetéseket, hogy utánna mehess tovább valahova ahol nem kell kommunikálni másokkal ?

jan. 1. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

"Fecseg a felszín és hallgat a mély." Semmi gond nincs a csendességgel. Sokkal mélyebb, értelmesebb személyiségre utal egy csendes ember, mint az aki állandóan pofázik a semmiről.

De tudom, hogy a korosztályodnál sajnos nem ez az értékrend. Ezt én is megszenvedtem. A lényeg, hogy értékeld magad és másoktól se tűrd el a kritizálást, miközben semmit se erőltess.

jan. 1. 17:49
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló Igen lehet érezeztem úgy, hogy ez egy feladat de lehet azért mert így nem tudok így az emberekkel önmagam lenni és ezért.

Nem szoktam így letudni gyorsan mert van amikor nem tudok így elmenni ebből a helyzetből.

jan. 1. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokan félreértik a csendeseket, így olyanokat gondolnak róluk, hogy nem akarnak beszélni, mert lenézik a körülöttük lévőket, magukat jobbnak gondolják, vagy rosszabb esetben akár butának is.

Pedig ezek, az esetek többségében, nem igazak.

jan. 1. 20:01
 5/7 anonim válasza:

Azt mondják a csendes emberek figyelnek!

Szűk körben "beszélgess"!

Ha online,írásban jól megy,akkor találkozz azokkal akikkel ilyetén formában tudsz szót váltani!

Próbálj bekapcsolódni a társalgásba,nem baj ha nem Te vagy a középpontban!

51F

jan. 1. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg kérdezni! Ha az emberek magukról beszélhetnek, mert jól kérdezel, akkor nem a csendes, hanem a figyelmes, megértő lány leszel majd számukra. És részedről alig igényel több produkciót.
tegnapelőtt 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem baj az, csak tudd megfogalmazni, hogy miért vagy az. Magyarán rázd le őket valami süket szöveggel :D Sok sikert!
tegnapelőtt 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!