Ennyire rossz az ha valaki csendes? Hogy tudnék jobban megnyílni másoknak?
Érezted már úgy, hogy beszélgetni másokkal csak egy feladat ?
Szereted hamar letudni ezeket a beszélgetéseket, hogy utánna mehess tovább valahova ahol nem kell kommunikálni másokkal ?
"Fecseg a felszín és hallgat a mély." Semmi gond nincs a csendességgel. Sokkal mélyebb, értelmesebb személyiségre utal egy csendes ember, mint az aki állandóan pofázik a semmiről.
De tudom, hogy a korosztályodnál sajnos nem ez az értékrend. Ezt én is megszenvedtem. A lényeg, hogy értékeld magad és másoktól se tűrd el a kritizálást, miközben semmit se erőltess.
1-es válaszoló Igen lehet érezeztem úgy, hogy ez egy feladat de lehet azért mert így nem tudok így az emberekkel önmagam lenni és ezért.
Nem szoktam így letudni gyorsan mert van amikor nem tudok így elmenni ebből a helyzetből.
Sokan félreértik a csendeseket, így olyanokat gondolnak róluk, hogy nem akarnak beszélni, mert lenézik a körülöttük lévőket, magukat jobbnak gondolják, vagy rosszabb esetben akár butának is.
Pedig ezek, az esetek többségében, nem igazak.
Azt mondják a csendes emberek figyelnek!
Szűk körben "beszélgess"!
Ha online,írásban jól megy,akkor találkozz azokkal akikkel ilyetén formában tudsz szót váltani!
Próbálj bekapcsolódni a társalgásba,nem baj ha nem Te vagy a középpontban!
51F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!