Lányok nők szerintetek ez a srác tényleg annyira helyes mint mondják ?
2021. febr. 7. 12:59
11/13 anonim válasza:
Te most komolyan ezt kérdezed? Hát ez még apád idejében a fémipari szakközepében is rondának számított volna. Akkor voltak ilyen figurák...
12/13 A kérdező kommentje:
11 hát látod a mostani csajoknak mégis ez jön be 😅😂egyébként én sem értem ,de láttam hogy tiktokon és instán olyan csajok írnak neki hogy én csak pislogok 😂🤣 ez van
2021. febr. 7. 22:10
13/13 anonim válasza:
szerintem igaza van a kérdezőnek. a tiktok videókból nem ismerhetsz meg valakit, csak azt látod hogy hogy néz ki (néha az is teljesen fals). kinézet alapján szerinted ez a srác tényleg nem férfias, de még csak nem is helyes (számomra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!