Miért mondják azt, hogy helyes vagyok, ha csak olyan lányok kezdeményeznek nálam, akik túlsúlyosak?
Figyelt kérdés
Még sosem kezdeményezett olyan lány nálam, aki az esete lett volna, kb. 4-5 számomra vonzó, cuki, pici lánynál volt jel, hogy talán tetszem nekik, de ezt sem tdutam meg sosem, mert én nem vagyok a keedményezős típus, én rondának is tartom magam, ahogy a plázacicák is mondták, hogy ronda vagoyk és én el is hiszem, mert ők a legjobb csajok ezen a bolygón. Még, ha én nekem jobban bejönnek az egyszerűbb, cuki lányok, akik szemeztek velem buszon meg adták a jeleket suliban is például meg utcán.2013. júl. 2. 20:24
2/4 ASOT válasza:
mert amelyik nem túlsúlyos az elvárná h te kezdeményezz..vagy csak kedvességből mondják.
3/4 anonim válasza:
xDD
derossz...
Figyelj kérdező... szebbet sz@arok nálad.
4/4 anonim válasza:
Bocs, de mi a túróért kezdeményezne egy nő? Ne legyél töketlen és kezdeményezz te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!