Ha nem szólítanak le a lányok, nem mondják a szemembe, hogy helyes vagyok és akarnak engem, akkor csúnya fiú vagyok?
Egyik haveroamt folyton leszólítják szebbnél szebb lányok és elérhetőséget kérnek tőle, de volt olyan is neki, hogy egy lány barátnője mert csak odamenni hozzá, mert félt tőle.
Nos velem egy olyan eset történt, hogy egy lány barátnője jött oda hozzám és mondta, hogy tetszem a barátnőjének, de az a lány nem volt az esetem, nem volt vonzó, de ez is még sok éve történ, amikor középsulit kezdtem.
Míg haveromnak mindig vannak ilyen rajongói. Szóval a tanulság, legyél 180cm magas és jól kigyúrt és akkor imádni fognak a lányok.
vagy csak nem vagy feltűnő mert mindig porszürke cuccokban mászkálsz és túlságosan beleolvadsz a háttérbe?
vagy rádnéznek és olyan "uncsi feeling" az egész mert nincs kisugárzásod... nekem volt kigyúrt ismerősöm olyan arccal mint azok a görög szépfiúkról mintázott szobrok, aztán mégse jött be mert ránéztem és azt éreztem hogy uncsi. beszélgettünk is kiderült hogy tényleg uncsi. :D
egyébként lehetnél tökös, szólítsd te le a lányokat! én nem adnék esélyt annak aki fél leszólítani, előbb kap esélyt egy csúnya fiú aki valami vicceset szövegel, mint egy kigyúrt "istenkirályf@szagyerek" aki csak áll és várja hogy majd én fussak utána :D
szerintem ne legyél ennyire félénk :)
nyugodtan menj oda egy (neked szimpatikus) lányhoz és kezdj el vele beszélgetni...vagy kérj tőle egy találkát.
és ha hiszel magadban, akkor sikerülni is fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!