Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha azt mondom, nem akarok...

Ha azt mondom, nem akarok gyereket, valaki pedig erre azzal jön, hogy "bezzeg ha anyád is így gondolkodott volna", én pedig bevallom, hogy pont anyám is azt tanácsolta, hogy erre a világra ne vállaljak gyereket, akkor miért lesz hirtelen kuss?

Figyelt kérdés
Ennyire futja a családpropagandának, hogy lefagy, ha egy gyerekes nő is ellene beszél?
2021. jan. 25. 09:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, én eleinte - csak a kérdés alapján - szimpatizáltam veled. Megértem, ha valaki nem akar gyereket, és teljes mértékben tisztelem a döntését. Utálom, amikor rá akarnak húzni az emberre valamit, pláne egy ekkora felelősséget.

De a stílusod borzalmas. Ok nélkül vicsorogsz mindenkire. Mi a fene bajod van?

2021. jan. 25. 14:52
 22/25 A kérdező kommentje:
Ok nélkül, mk? Itt sértegetnek ezek a tetvek, ennyire telik tőlük... Csak azért, mert nem akarok gyereket, meg van szólva a családom, a munkám, a nemi életem, minden. De persze, ha valaki a kölke mellett 12 órázik, azt szabad, azt még meg is tapsolják...
2021. jan. 25. 14:57
 23/25 A kérdező kommentje:
Nézd már meg, mit művelnek ezek a férgek :'D Semmi sem szent nekik
2021. jan. 25. 14:57
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi kérdező, veled vagyok. Tudom milyen emberekről beszélsz, van akiknek minden szart meg kell indokolni, és ha nem egyezik a világnézet, akkor el vagy mondva mindennek. Sajnos az emberek így működnek, de te ne menj le az ő szintjükre.
2021. jan. 25. 15:56
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
Le se állok vitázni olyannal aki arról papol hogy gyerek kéne.
2021. jan. 25. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!