Azon gondolkodom mostanában, hogy normális e ha nem akarok barátot? 19L
Pedig most fogsz kapni pár privit az itteni kockáktól hogy "ismerkedjünk én más milyen vagyokXDD"
Amúgy azt tudom tanácsolni hogy mutasd magad olyannak amilyen vagy..tudom hogy közhely..de igaz.Persze ne támadd le rögtön!:D De tudom mit érzel..mert elég sok lánnyal irogattam utobbi időben..és agyamra mentek..mindegyik beszélgetés unalmas volt:/ Szval most énis szüneteltetek picit
Dettó mint az 1-es és igen ez a te döntésed.
Am részemről sem hiányzik. 28 F
"azért tartom unalmasnak őket vagy is inkább a helyzetet mert nem merek önmagam lenni elötűk amíg ismerkedünk. kicsit bolond lány vagyok vagyis másoknak az a véleménye rólam és hogy lányhoz képest elég jó a humorérzékem. és attól félek nem értenék a vicceim és furának néznének"
Kérdező ezzel semmi baj nincs, vállald fel nyugodtan hogy ilyen vagy.
Szerintem amúgy tényleg csak az a baj nálad hogy nem ismertél még nagyon olyan fiúkat akiknek ez tetszik. Pedig hidd el vagyunk páran ilyenek fiúk. Nem mindenkinek az unalmas libák jönnek be. Sőt... csak ehhez is kell egy fajta intelligencia, mármint a humorhoz. Én pl nagyon szeretem a kicsit elvont, olykor morbid és abszurd humort, de az ostobább emberek ezt nem értik, és hülyén néznek rám :D És lányban is rohadt nehéz olyat találni aki ezt értékelné, de biztos van ilyen. Ezért mondom ne add fel! Én úgy vettem észre hogy fiúk között még mindig több a normálisabb érdekesebb ember mint a lányok között. Úgyhogy jobb helyzetben vagy, több közül válogathatsz mint mondjuk én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!