Elengednétek a 22 éves gyereketeket felnőtt felügyelete nélkül pár napra nyaralni a barátaival az országon belül?
Figyelt kérdés
A kérdés nem rólam szól!2021. jan. 14. 13:52
11/158 A kérdező kommentje:
Itt komolyan senki nem érti a felnőtt és a jogilag nagykorú közti különbséget?
2021. jan. 14. 14:00
12/158 anonim válasza:
nemnormális kérdésre hogyan vársz normális válaszokat???
Azt nem írtad, hogy a 22éves esetleg gondnokság alatt áll-e... Mer tugye ez esetben más a helyzt...
13/158 anonim válasza:
10: akkor te ki vagy a történetben?
14/158 A kérdező kommentje:
Jogilag nagykorú nem gondoskodás alatt álló gyerekről van szó. Na de ez miért jelenti azt hogy el kellene engedni? Ha pl a szülei megbízhatatlannak tartják akkor mi van?
2021. jan. 14. 14:01
15/158 anonim válasza:
22 évesen már külföldön nyaraltam a barátaimmal. Alig pár éve volt ez.
16/158 anonim válasza:
A jogilag nagykorú és felnőtt közti különbség vitának egy 18-19 évesnél meg érteleme is lenne de egy 22 évesnél???
17/158 anonim válasza:
Én már 16évesen egyedül voltam külföldön, három hétre...
18/158 anonim válasza:
Mi a konkrét ok, ami miatt megbízhatatlannak tartják?
19/158 anonim válasza:
Kérdező, a 22 éves nem csak jogilag, hanem EGÉSZSÉGES ESETBEN pszichológiailag is felnőtt. Ha egy 22 évest az anyjának el kell engedni, ott komoly bajok vannak. A kérdésre nem tudok válaszolni, mert irreleváns.
20/158 anonim válasza:
Szól hogy megy megkérdezném van-e pénze mikor jön aztán szevasz .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!