Hogyan dolgozod fel, ha esélyed sincs egy saját lakásra/házra?
Ha elmennék albérletbe itthonról, akkor kb soha nem tudnék összegyűjteni elegendő pénzt még csak egy önerőhöz sem. Itthon lakva a lehető legtöbbet spórolva is minimum bő 10 év,mire egy önerőhöz össze tudom gyűjteni a pénzt. És ez még mindig csak egy kis lakás lenne, ami nem éppen alkalmas a családalapításhoz. Hasonló helyzetben lévők, ti hogyan dolgozzátok ezt fel, mihez kezdetek?
(Öröklésre nincs lehetőség)
Hát párban is nehéz lakást szerezni, egyedül pedig még nehezebb, de amúgy is luxus.
Egyébként te sem azt írod hogy lehetetlen, csak hogy sokáig tart és kényelmetlen.
Na ez igaz mindenkire akit nem támogat a családja.
14,másnak is lehetnek hasonló kérdései
meg sokan van hogy tegnap vagy ma regisztrálnak ezen nincs semmi uj.
engem is sokan megváldoltak hogy na ez már megint hanyadik kérdésed mikor az első és prá napja regisztráltam csak.nem értem ez nektek mire jo...
Ne haragudj,de milyen 10 évről beszélsz???
20 évesen kezdtem el dolgozni,otthon laktam a szüleimmel,gyűjtöttem a pénz 3 évig,3.5 millió gyűlt össze
Felvettem 10 millió forint hitelt.
Most ott tartok,hogy 23 évesen van egy saját lakásom ami 2 szobás 56nm² kezdetnek bőven megfelel ne legyél tehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!