Hogyan dolgozod fel, ha esélyed sincs egy saját lakásra/házra?
Ha elmennék albérletbe itthonról, akkor kb soha nem tudnék összegyűjteni elegendő pénzt még csak egy önerőhöz sem. Itthon lakva a lehető legtöbbet spórolva is minimum bő 10 év,mire egy önerőhöz össze tudom gyűjteni a pénzt. És ez még mindig csak egy kis lakás lenne, ami nem éppen alkalmas a családalapításhoz. Hasonló helyzetben lévők, ti hogyan dolgozzátok ezt fel, mihez kezdetek?
(Öröklésre nincs lehetőség)
1.nem hiszem hogy naponta kérdezgeti.
sokak tesznek felhasonló krédést jelen esetben én is.
Szerintem eleve rossz a kérdés... Ne azt kérdezd, hogyan dolgozzuk fel, hanem hogyan oldjátok meg! Nyilván nem egyszerű. Van, aki pár évet lehúz külföldön és abból már összejön egy jó tőke. De ha jó vagy a nyelvekben, van nyelvvizsgád, itthon is vannak külföldi cégek, ahol jól lehet keresni. Sokaknak sajnos hitelt kell felvennie, ami nem a legjobb megoldás, ezért jól meg kell fontolni, kiválasztani a megfelelőt, ha arra adod a fejed.
Vagy ismerősöktől is kérhetsz kölcsön. Több lehetőség most nem jut eszembe, ezért ezek közül kell választani.
Igen, hosszú évek alatt lesz meg mindenkinek sajnos.
Sehogy! Teszek ért, hogy legyen más lehetőségem is.
#2"Kb az osszes középosztálybeli fiatal ugyanezzel a problémaval küzd"
Akinek nincs pénze lakásra, hónapról-hónapra él.. az nem középosztály, sőt, a középosztály közelében sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!