Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Bence...

Mi a véleményetek a Bence nevű emberekről? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a név nem határozza meg milyen ember vagy. Csak érdekességnek: Milyen embernek ismertétek meg a Bence nevű ismerősöket (ha van). Azt mondják, ez a név kisfiús/maga a "kedvesség" jut róla eszébe.

2021. jan. 2. 09:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes, megjátszós Bencét ismerek.
2021. febr. 1. 15:32
 22/34 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez az a név ami minden fiúra/férfira ráillik. Nekem ez a kedvencem. Az öcsémnek is ezt akartam adni, csak sajnos a szüleim nem engedték, mert a vezetéknevünkben is csak e betű van.
2021. febr. 1. 19:13
 23/34 anonim ***** válasza:
Nekem egy közeli Bence ismerősöm van (osztalytarsam volt), de ő elég egoista, butácska, amolyan fuckboy típus.
2021. jún. 30. 13:26
 24/34 anonim ***** válasza:
A korral változó divat eredményeképp napjainkban a Bence tömegnév. Én nem szívesen adnám a gyerekemnek. Minden osztályban lesz belőle kettő vagy három.
2021. júl. 7. 19:22
 25/34 anonim ***** válasza:
Tömegmodell, mint a Suzuki.
2021. júl. 7. 19:23
 26/34 anonim ***** válasza:

Minden osztályomba volt legalább 2 Bence.

Amilyen Bencéket ismertem eddig, tipikusan a rosszindulat által vezéreltek, idegesítőek, kötözködőek voltak. A másik véglet pedig a kisgyerek Bencék, akik egyszerűen csak olyan semmilyenek. De sok van belőlük az fix.

2021. júl. 7. 20:06
 27/34 A kérdező kommentje:
#26 hát ezt sajnálattal hallom..:/
2021. júl. 7. 20:16
 28/34 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen ebből a névből az következik, hogy a ilyet választó szülők többnyire eléggé keveset gondolkodó lények. Abból meg az jön le, hogy a gyerek se túl kifinomult szellemileg.
2021. júl. 7. 20:38
 29/34 A kérdező kommentje:

#28.

Köszi...😂😂

A szüleim nem választották, de én igen magamnak, hiszen nevet változtattam. Akkor hülye vagyok?

2021. júl. 7. 20:45
 30/34 anonim ***** válasza:

Hát ha egy ilyen csapból is ilyen jön nevet tudtál csak kitalálni, akkor Te se vagy túl körültekintő meg tájékozott.

De most már maradj meg a B-nél, pláne, ha tetszik.

2021. júl. 7. 20:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!