Mi a véleményetek a Bence nevű emberekről? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a név nem határozza meg milyen ember vagy. Csak érdekességnek: Milyen embernek ismertétek meg a Bence nevű ismerősöket (ha van). Azt mondják, ez a név kisfiús/maga a "kedvesség" jut róla eszébe.2021. jan. 2. 09:46
11/34 anonim válasza:
Az egyik exem Bence, ő nyápic volt, de amúgy kedves, nem volt vele baj.
12/34 anonim válasza:
Beszéltem egy nagyon aranyos Bence nevű sráccal. És kábé ennyi
13/34 anonim válasza:
Valóban nem a név teszi az embert, de gondolkodás nélkül tudok legalább három Bence "ismerőst" mondani, akivel bár soha ne találkoztam volna. Persze biztosan vannak nagyon rendes emberek Bence névvel, de akikkel eddig összehozott a sors, az vagy az én életemet vagy másokét keseríti/keserítette meg vagy minden ok nélkül vagy pusztán féltékenységből. Ezek az emberek kimondottan élvezik mások - nem fizikai, hanem lelki - bántalmazását.
14/34 A kérdező kommentje:
#13 Húha.
2021. jan. 2. 11:54
15/34 anonim válasza:
Nekem két Bence nevű ismerősöm volt, az egyik nagyon jó fej, a másik meg seggfej.
17/34 anonim válasza:
Nekem ez a keresztnevem és én nem igazán szeretem...amikor kisgyerek voltam akkor a háziorvosunk viccelődött mindig azzal hogy ha idős leszek akkor a Bence bácsi milyen furán fog hangzani vagy valami hasonló (akkor még nem volt kifejezetten gyakori keresztnév). És valóban elég érdekes mert már így 26 évesen is azt érzem hogy olyan komolytalan ez a név, nem illik felnőtt emberhez.
18/34 anonim válasza:
Nekem két osztálytársam hívták így gimiben, jó arcok voltak, bár nem voltam legjobb haverok egyikkel se, de alapvetően rendesek, jó fejek voltak velem meg úgy kábé mindenkivel. Én nem társítok semmi negatívat ehhez a névhez.
19/34 anonim válasza:
Aranyosak, közvetlenek, jó értelemben véve viccesek
azok a Bencék , akiket én ismerek; de egyébként ezt a nevet én nem adnám senkinek; egyrészt túl snassznak, másrészt túl becenévszerűnek találom.
De attól még teljesen vállalható név.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!