Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Bence...

Mi a véleményetek a Bence nevű emberekről? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a név nem határozza meg milyen ember vagy. Csak érdekességnek: Milyen embernek ismertétek meg a Bence nevű ismerősöket (ha van). Azt mondják, ez a név kisfiús/maga a "kedvesség" jut róla eszébe.

2021. jan. 2. 09:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
74%
én nagyon haragszom rájuk.
2021. jan. 2. 09:53
 2/34 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. jan. 2. 09:56
 3/34 anonim ***** válasza:
77%
Szerencsére nem ismerek egyet sem. Ha fiatalabb lennék, biztos minden második férfi ismerősömet így hívnák.
2021. jan. 2. 10:09
 4/34 A kérdező kommentje:
Miért szerencsére? Mi bajod a névvel?
2021. jan. 2. 10:18
 5/34 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, okos, művelt, jóindulatú. Rokonként is van, de az nem érdekel...
2021. jan. 2. 10:21
 6/34 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. jan. 2. 10:22
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy Bence nevű osztálytarsam még általános iskolában. Alsó tagozatban nagyon jó barátok voltunk, játszottunk, rajzoltunk együtt, együtt mentünk hazafelé, a szülinapi bulijaimon is mindig ott volt. Aztán hirtelen teljesen megváltozott a viszonyunk, bántani kezdett, eleinte csak szavakkal, aztán fizikailag is, a tanárok meg nem tettek semmit. Egy idő után az egész osztály bekapcsolódott, teljesen tönkretettek lelkileg. Mind a mai napig érzem a hatását. Sosem fogok megbocsátani Bencének.

Távoli ismerőseim vannak még Bencék, de őket nem ismerem alaposan.

2021. jan. 2. 10:31
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó Bence akit ismertem egy igazi seggfej volt, meg is szivattam, de előtte volt egy másik Bence ismerősöm, akivel már évek óta nem beszélek, na ő példaértékű ember.

Miért egy név tenné az embert?

2021. jan. 2. 10:37
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Akit ismerek Bence, annak a 90%-a nyápic.
2021. jan. 2. 10:43
 10/34 A kérdező kommentje:
#8 írtam is hogy nem a mév teszi, csak érdekességnek.
2021. jan. 2. 10:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!