A koronavírus-konteósok tulajdonképpen örülnek annak, hogy csak tessék-lássék intézkedéseknek vannak életben?
12es jól látja.
De egyébként mind1 milyen okot írunk. Érződik ez a feszkó a családon belül, a munkahelyen, a párkapcsolatban.
Innentől kezdve ez már káros.
"könnyen beszélsz"
Most idefigyelj ha én az oxigénre kerülnék se nyavajognék!!!!
Sőt ha el kell hullanon 1 nátha miatt akkor íj.
Mégis mit vártok emberek, akik ezekkel a gyász hülyeségekkel traktálják a populáció egészséges egyedeit?
Senki nem fog örökké élni!
Tessék szépen elfogadni.
Ez a élhetett volna meg lehetett volna bla bla.
És akkor ha a túlélők nem élik túl jövőre a gyűrű vagy fülbevaló vírust akkor mit kezdesz?
Felakasztod magad?
Nagyon nem értem ezt az egész nyavajgást.
"2020-ban (fél éves statisztika alapján, az egész évre kivetítve) 354"
Ezzel tudod csak az a bibi, hogy még tavasszal volt normális járványkezelés az országban és alig hunytak el az emberek, addig az év második felében hagyta a kormány berobbanni a vírust, és a 42. héttől kezdve látszik a halálozásokon a jókora többlet a korábbi évekhez képest. Majd ha kijönnek a 49-52. heti adatok, akkor a tendencia alapján az egész éves halálozás az egyik legmagasabb lesz a 2000-es években.
"többen halnak meg az egyéb ellátás vírus okozta hiányában, mint magától a járványtól."
De az ugye megvan hogy az ellátás hiány azért alakult ki, mert hagyták a járványt berobbanni? Ezt szajkózzák a szakértők már tavasz óta, hogy ez a világjárvány legnagyobb veszélye, de úgy látszik még mindig nem értitek
Írtam ilyet? Igenis van rájuk szükség.
Én azt írtam, hogy erre a nyavajgáyra nincs szükség 1 nátha miatt.
A feltételezésekkel van baj amit a hozzánemértő, félős vagy ha úgy tetszik, megfélemlített emberek csinálnak.
Hiába sértegetsz, nem hat meg.
Az orvosok se istenek.
Kezelik a betegségeket ahogy tudják de legtöbb esetben tüneteket enyhítenek.
Nézd egy kicsit objektíven!
Az elmúlt 40 évben ciklikusan jön valami agyfax! Mégis túlnépesedés van.
Se a nibiru nem pusztított el se a gazdasági válság a korona se fog.....
Ilyet sem írtam. A túlreagálás a náthával kapcsolatban felesleges.
És már így is többet foglalkoztam vele mint szerettem volna.
18-as! Mennyi ember van kórházban és összesen mennyi kórházi ágy van?
15-ös! Nem hagyták berobbanni, kevesebb ember halt meg 2020-ban, mint az azt megelőző években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!