Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A koronavírus-konteósok...

Ollókezű Edward kérdése:

A koronavírus-konteósok tulajdonképpen örülnek annak, hogy csak tessék-lássék intézkedéseknek vannak életben?

Figyelt kérdés
Itt van ez a rengeteg vírustagadó, maszkellenes, oltásellenes konteós. Nekik/nektek jó az, hogy nincsenek érdemi intézkedések? A 8 utáni kijárási tilalom semmit nem ér, mert nem tartatják be és könnyű megkerülni, a maszkhordást szintén mindenki leszarja. Meg is van az eredménye, a kozmetikázott (!) számok alapján csak tegnap 130-an haltak meg. Ennek ti örültök?

2021. jan. 1. 13:29
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
10-es: Olcsó kifogás, mert a korlátozások sértik a kis egódat. A kolleganőm november végén betegedett meg, és most fog lejöni az oxigénről. Kórházban is volt, most már otthon van, és még mindig a palackon lóg. Erről ennyit.
2021. jan. 6. 00:12
 12/38 anonim ***** válasza:
Nem a szórakozásbeli önállósodási kényszer a nyomasztó, hanem hogy tologatod a látogatásokat, főleg idősekhez, meg hogy stagnál/bedől az anyagi vérkeringés, és jó esetben ugyanúgy dolgozhatsz rosszabb életszínvonalért, rosszabb esetben meg szükségtelenné válsz és kb nem is kellesz sehova. Ez a megterhelő, nem a termálfürdőzés napolása.
2021. jan. 6. 06:42
 13/38 anonim ***** válasza:
0%

12es jól látja.

De egyébként mind1 milyen okot írunk. Érződik ez a feszkó a családon belül, a munkahelyen, a párkapcsolatban.

Innentől kezdve ez már káros.

"könnyen beszélsz"

Most idefigyelj ha én az oxigénre kerülnék se nyavajognék!!!!

Sőt ha el kell hullanon 1 nátha miatt akkor íj.

Mégis mit vártok emberek, akik ezekkel a gyász hülyeségekkel traktálják a populáció egészséges egyedeit?

Senki nem fog örökké élni!

Tessék szépen elfogadni.

Ez a élhetett volna meg lehetett volna bla bla.

És akkor ha a túlélők nem élik túl jövőre a gyűrű vagy fülbevaló vírust akkor mit kezdesz?

Felakasztod magad?

Nagyon nem értem ezt az egész nyavajgást.

2021. jan. 6. 09:21
 14/38 anonim ***** válasza:

"2020-ban (fél éves statisztika alapján, az egész évre kivetítve) 354"

Ezzel tudod csak az a bibi, hogy még tavasszal volt normális járványkezelés az országban és alig hunytak el az emberek, addig az év második felében hagyta a kormány berobbanni a vírust, és a 42. héttől kezdve látszik a halálozásokon a jókora többlet a korábbi évekhez képest. Majd ha kijönnek a 49-52. heti adatok, akkor a tendencia alapján az egész éves halálozás az egyik legmagasabb lesz a 2000-es években.

2021. jan. 6. 10:08
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

"többen halnak meg az egyéb ellátás vírus okozta hiányában, mint magától a járványtól."

De az ugye megvan hogy az ellátás hiány azért alakult ki, mert hagyták a járványt berobbanni? Ezt szajkózzák a szakértők már tavasz óta, hogy ez a világjárvány legnagyobb veszélye, de úgy látszik még mindig nem értitek

2021. jan. 6. 10:12
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
13-as: ennyi erővel tehát orvosokra sincs egyáltalán szükség, "mert mindenki meghal egyszer" igaz? Idióta...
2021. jan. 6. 10:14
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

Írtam ilyet? Igenis van rájuk szükség.

Én azt írtam, hogy erre a nyavajgáyra nincs szükség 1 nátha miatt.

A feltételezésekkel van baj amit a hozzánemértő, félős vagy ha úgy tetszik, megfélemlített emberek csinálnak.

Hiába sértegetsz, nem hat meg.

Az orvosok se istenek.

Kezelik a betegségeket ahogy tudják de legtöbb esetben tüneteket enyhítenek.

Nézd egy kicsit objektíven!

Az elmúlt 40 évben ciklikusan jön valami agyfax! Mégis túlnépesedés van.

Se a nibiru nem pusztított el se a gazdasági válság a korona se fog.....

2021. jan. 6. 10:52
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
17: Tehát szerinted teljesen feleslegesen van több ezer ember a kórházban, megbénítva ezzel az egészségügyet?
2021. jan. 6. 11:34
 19/38 anonim ***** válasza:

Ilyet sem írtam. A túlreagálás a náthával kapcsolatban felesleges.

És már így is többet foglalkoztam vele mint szerettem volna.

2021. jan. 6. 21:17
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

18-as! Mennyi ember van kórházban és összesen mennyi kórházi ágy van?

15-ös! Nem hagyták berobbanni, kevesebb ember halt meg 2020-ban, mint az azt megelőző években.

2021. jan. 6. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!