A koronavírus-konteósok tulajdonképpen örülnek annak, hogy csak tessék-lássék intézkedéseknek vannak életben?
Kedvencem az, ahogy az oltas mellekhatasaitol felnek, de kozben meg egeszsegtelen eletet elnek es fel sem merul bennuk, hogy a magasvernyomasuknak, cukorbetegseguknek milyen kovetkezmenyeik lesznek.
De nyilvan egy naluk nagysegrendekkel okosabb emberek altal kinalt megoldast kell elsokent megkerdojelezni, nem a sajat tudatlan, rossz szokasaikat.
Én ezek közül maszk és oltás ellenes vagyok, vírustagadó és konteós nem.
Egészségesen élek, sportolok és a táplálkozásomra is odafigyelek.
Nem örülök, hogy tessék-lássék intézkedések vannak, inkább szomorú vagyok, mert így értelmetlen az egész. Sőt! Vállalkozások, ennek következtében emberek mennek tönkre.
Statisztika szerint pl.2017-ben, naponta 360 ember halt meg, 2020-ban (fél éves statisztika alapján, az egész évre kivetítve) 354
Nem félek, hogy bajom lesz a maszktól, csak feleslegesnek tartom.
Annak örülnék, ha jó sokan beoltatnák magukat és békénhagynának minket a komolytalan intézkedésekkel.
A maszkhordás ellen vagyok, de hordom, mert kötelező, nem fertőzök.
Abban egyetértünk, hogy menjenek minél többen oltásra, hogy ennek ürügyén a politika véget vessen a bohóckodásnak.
Mipuelnek igaza van.
A pszichés terhelés következtében sokkal nagyobb károk várhatóak mint a náthától.
Simán belazulnék 1 termälba de nem lehet.
Akármit csinälnék nem lehet.
Ez 1 faxság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!