Csajok, hány évesen értétek el a végleges súlyotokat?
18 éves, 12. osztályos vagyok, jelenleg 53-55 kg. Nagyon állandó a súlyom, ha sokat eszek, sem megy 55 fölé és ha edzek+nagyon visszafogom az étkezést sem igazán megy 53 alá, a legvékonyabb a közelmúltban akkor voltam, amikor valami 52,8 voltam. Referenciaként mondom, 4 évvel ezelőtt, 9. osztályos koromban 50 kg voltam.
Emiatt gondolkodtam el, hogy vajon fogok-e, egyáltalán tudok-e még hízni vagy elértem a végleges súlyom?
Ti hány éves korotokra értétek el a végleges súlyotokat?
Osztom a 8-9 véleményét. Az én szüleim hízékonyak nagyon, édesanyám ahogy idősödött, úgy lett egyre teltebb. Én ugyanez, 20 éves korom körül kezdődött el beindulni a folyamat, addig csak egyszerűen nőies formám volt, és annál a pontnál mindjárt el is kezdtem rendszeresen sportolni és odafigyelni az étkezésemre, így azóta sem híztam el. Kialakítottam egy formát, ami tetszik és azt tartom. Tesóm már túlsúlyos, covid előtt kezdett el sportolni, de jóval nehezebb dolga van 30 kg felesleggel.
De a testünkben az a legcsodálatosabb, hogy formálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!