Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csajok, hány évesen értétek...

Csajok, hány évesen értétek el a végleges súlyotokat?

Figyelt kérdés

18 éves, 12. osztályos vagyok, jelenleg 53-55 kg. Nagyon állandó a súlyom, ha sokat eszek, sem megy 55 fölé és ha edzek+nagyon visszafogom az étkezést sem igazán megy 53 alá, a legvékonyabb a közelmúltban akkor voltam, amikor valami 52,8 voltam. Referenciaként mondom, 4 évvel ezelőtt, 9. osztályos koromban 50 kg voltam.

Emiatt gondolkodtam el, hogy vajon fogok-e, egyáltalán tudok-e még hízni vagy elértem a végleges súlyom?

Ti hány éves korotokra értétek el a végleges súlyotokat?

2020. dec. 26. 05:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Osztom a 8-9 véleményét. Az én szüleim hízékonyak nagyon, édesanyám ahogy idősödött, úgy lett egyre teltebb. Én ugyanez, 20 éves korom körül kezdődött el beindulni a folyamat, addig csak egyszerűen nőies formám volt, és annál a pontnál mindjárt el is kezdtem rendszeresen sportolni és odafigyelni az étkezésemre, így azóta sem híztam el. Kialakítottam egy formát, ami tetszik és azt tartom. Tesóm már túlsúlyos, covid előtt kezdett el sportolni, de jóval nehezebb dolga van 30 kg felesleggel.

De a testünkben az a legcsodálatosabb, hogy formálható.

2020. dec. 26. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
10 Ez csak azért van, mert az emberek nagy része nem tud súlyt becsülni. Aki elég vékony, azt "50 kgnak sem nézik". Pedig simán reális, hogy egy 170/55kg nő nagyon vékony, hisz átlagosan egy karcsú, sportos, pici izommal is rendelkező 170cmes nő súlya olyan 60 kg.
2020. dec. 26. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Aznap tudod megmondani a végleges súlyodat mikor meghalsz
2020. dec. 26. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 12 éves korom óta 60 kg körül mozgok (+-2 kg), most 33 vagyok. Mindegy hogy sportolok, fogyni szeretnék, vagy épp gyorskaján élek, a 60 kg nálam valamiért állandóan megmarad.
2020. dec. 26. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán van olyan, hogy végleges súly. A tested állandóan változik az életed során. A súlyod függ genetikától, életmódtól és sok más tényezőtől is nem végleges és állandó.
2020. dec. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!