Csajok, hány évesen értétek el a végleges súlyotokat?
18 éves, 12. osztályos vagyok, jelenleg 53-55 kg. Nagyon állandó a súlyom, ha sokat eszek, sem megy 55 fölé és ha edzek+nagyon visszafogom az étkezést sem igazán megy 53 alá, a legvékonyabb a közelmúltban akkor voltam, amikor valami 52,8 voltam. Referenciaként mondom, 4 évvel ezelőtt, 9. osztályos koromban 50 kg voltam.
Emiatt gondolkodtam el, hogy vajon fogok-e, egyáltalán tudok-e még hízni vagy elértem a végleges súlyom?
Ti hány éves korotokra értétek el a végleges súlyotokat?
A csont még 35 éves korig sűrűsödik.
Nekem akkor még a cicim is nőtt egy méretet hirtelen 23 év után, elötte 12 évesen megállt a növésben.
Én majdnem mindig híztam, szóval nem tudnám megmondani.
Most fogyok.
14 évesen 63 kiló voltam, 15 évesen lementem 54-re. 18 évesen 58 kilóval érettségiztem, aztán elkezdtem edzeni, aztán kicsit fel is szedtem az egyik tömegelésnél és most az utóbbi 3 évben 63-66 kiló a súlyom, de bőven karcsúbb vagyok, mint 18 évesen.
Ezt a súlyom 24 éves korom körül értem el, a nőies jellegem meg valamikor 22 évesen, azelőtt konkrétan egy rúd voltam, hol mellel és úszógumival, hol pedig kilógó bordákkal és deszkán.
Nővérem 18 éves koráig 70 kiló fölött volt aztán gondolt egyet az anyagcseréje és a késő 20-as éveitől nem tud 50 kiló fölé menni súlyban. Pedig a kivizsgálások alapján semmi baja.
Csak szerintem nincs ilyen, hogy végleges súly? 60 és 80 kg közt voltam már minden, attól függően, hogy épp milyen az életmódom. Az életen át tartó koplalást nem bírom ki, elég egy munkahelyváltás, ahol többet ülök, kevesebbet alszok, és 5 kg feljön egy hónap alatt. Stresszes időszakban a levegőtől is hízok.
Utána betonkemény diéta, heti 5 nap edzés, hogy havi 2-3 kilókkal lejjebb tudjam tornázni. Persze elég egy családi vacsora, és 4 jön vissza.
Gyerekkorom óta kövér vagyok, életem végéig küzdök a súlyommal. Ha csak bele nem nyugszok, hogy egy normál 1800 kcal étrend mellett 80 kg-val élek (155 centihez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!