Csak én hallom őket a szagelszívón keresztül?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag egy egész famíliát hallani a fürdőben a szagelszívón keresztül, legutóbb éppen verte a pasi az asszonyát, de általában csak minden szavukat hallani. Gondolom ehhez hangosabban kell az átlagnál beszélni, egyébként nem panel, hanem újépítésű társasház. Legutóbb belekiabáltam egész hangosan, hogy pihenni szeretnénk és kicsit halkabban legyenek, de minden ment ugyanúgy tovább. Lehet ők nem hallanak, csak én őket?2020. dec. 15. 10:12
11/12 anonim válasza:
8as, tényleg a galambok a keményen, el is felejtettem 😂 Rohadt ijesztő tud lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!