Csak én hallom őket a szagelszívón keresztül?
A legtöbb társasházban a strang (ahol a központi vezetékek, csövek futnak)általában a fürdő és a WC "mögött" van, és elég jó hangvezető.
És ezeket nem is szokták olyan vastag burkolattal ellátni/lezárni, mert olykor hozzáférhetővé kell tenni.
Szóval gondold el, hogy feletted lakótól, amikor éppen szarik, csak kb. 2 méter és két OSB lap válazt el.
Nálunk kémény van illetve sima, nem ventilátoros szellőző.
Annyira hallani az oldalsó szomszédot, mintha ablak lenne rá nyitva.
Nálunk a kéménybélelés óta a galambokat hallani felerősített hanggal, első alkalommal kb összecsináltam magam, hogy hogy jött be egy galamb😂
Az előző mellettem lakó meg valamilyen komolyabb depresszióban szenvedett minimum, mert hónapokig folyamatosan Christina Aguilera Hurtöt hallgatott és egész nap bőgött, de úgy, hogy túlsírta a zenét. Kvázi az életem aláfestő zenéje volt egy felnőtt nő hisztérikus sírás vagy fél évig és én nem is panelban lakom.
az elso emeleten lakom, a furdom paraelszivoja a gangra es a belso udvarra nez. az otodiken lako rendszeresen kirakja a gyereket babakocsistol bombolni a folyosora, amit igy a wcn ulve en is hallok.
a legkondi ugyan a masik iranyba nez a nappalibol, de szerintem azon keresztul is szurodnek be zajok, neha tisztan hallom hogy valakinek csorog a telefonja valamelyik ablakbol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!