Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egyik ismerősöm/barátom...

Ha egyik ismerősöm/barátom egyre kevesebb dolgot mondd akkor az a célja hogy leépítse szép lassan a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Random internetes közösségben megismerkedtek (mondhatnám ezt az oldalt is, de nem itt). És akkor az elején nyilván ilyen kis beszélgetések amiből megismered a másik alap dolgait. Ez ment nálunk is, de baráti alapon. És aztán ahogy múlik az idő egyre jobb beszélgetés lesz. És akkor pár hónap beszélgetés után már kiismeritek egymást, egymás szokásait, ki mikor ér rá és ilyenek. Megmondjátok egymásnak ha pl. elfoglaltak vagytok, mit csináltok akármi.

De azt vettem észre hogy most már így nem nagyon mond semmit az illető. Vagy ő vagy én keresem, de nincs már olyan jó beszélgetés. Megkérdeztem hogy mi a baja, de nem mondott semmit. Mondtam hogyha nem szeretne akkor nem muszáj beszélgetni, nem akarok terhére lenni. Azt mondta akar beszélgetni. Csak úgy érzem mégis hogy nem.

febr. 1. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Adj neki időt! Lehet, hogy azt várja, Te nyiss felé!

Vagy kérdezz rá nyiltan! Nincs vesztenivalód! 😉 35/N

febr. 1. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hagyni kellene, hogy szépen lassan ghostingoljon. Mondjuk te ne keresd magadtól. Amit erőltetni kell, az sosem jó.

Igen, vlsz ki akar lépni az ismeretségből megbántás nélkül, azért mondja, hogy akar beszélni. Valójában inkább nem akar, csak fél kimondani, féla konfrontálódástól, nem akarja, hogy elkezd faggatni, hogy miért.

febr. 1. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami lehet, hogy történt, valami magánjellegű amit nem szeretne megosztani. Adj egy kis időt. Ha le akarna építeni, akkor kapóra jött volna neki a kérdésed és visszaírta volna, hogy tényleg nem akar. Semmi értelme megerősíteni, hogy akar beszélgetni, ha nem akar.
febr. 1. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy történt vele valami, lehet, "csak" megfáradt ez az ismeretség. Viszont én se nagyon erőltetném, mert annak nem feltétlenül lehet pozitív kimenetele. Adj neki egy kis időt és teret, aztán hátha magától megnyílik, vagy kiderül, mi lesz a helyzettel.
febr. 1. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Becsülendő, hogy ezt neki is szóba hoztad, rákérdeztél. Ezer meg ezer tényező közrejátszhat, nem biztos, hogy rajta múlik. Hagyd egy kicsit. Talán később magától is magyarázatot fog adni. Ha nem akarná tartani a kapcsolatot, nem válaszolt volna.
febr. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!