Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha utálom azt...

Mit csináljak, ha utálom azt a szakot, amire jelentkeztem, és mindennap kész kínszenvedés és elvesztegetett időnek érzem?

Figyelt kérdés

Nyolcadikba anyám nem engedte, hogy abba a suliba menjek, ahova akartam volna, és ő írt be nekem iskolákat.

Rühellem ezt az iskolát. A tanárokat, a tantárgyakat, a szakot. Utálattal megyek be oda, és mióta online oktatás van, már gyomorgörcsöm van reggelente. 4+2 éves, ebből a fele megvan. A másik felét meg nem akarom. Titkárnő leszek, ami az álommunkám. Több okból nem felelek meg ennek. Mindenhol dekoratív kinézetet várnak, de nem vagyok dekoratív, meg szép. Ráadásul amikor felveszek egy nőiesebb ruhát, latszik rajtam, hogy rosszul áll. Meg ezek a hülyeségek, hogy ilyen legyek, olyan legyek, így viselkedjek, úgy viselkedjek... kifele mindig a jót kell mutatni, de nekem minden meglátszik az ocsmány pofámon, meg amúgyis mindenkinek lehet rossz napja. Meg kommunikáció órán folyton azt beszéli a tanár, hogy melyik politkusnőnek milyen ruhája van, és meg kell szólni meg le kell k..vázni, ha térd fölé ér a szoknya. Meg az iskolából hoz példát, hogy ki hogyan öltözködik. Ilyenkor én is kellemetlenül érzem magam, mert nem vagyok egy divatdiktátor, inkább a kényelemre törekszek, és görcsbe rándul a gyomrom, hogy ha arra gondolok hogy más osztályoknál engem hozhat fel példának. Az egész iskolában olyan kellemetlen az egész légkör, és vannak olyan tanárok, akik a kommunikációs tanárhoz hasonlóak. (Nyelvtan, matek, gyorsírás) Ráadásul érettségit is le kell tenni, ami nekem nem lesz meg, főleg angolból meg matekból.

2020. dec. 8. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hagytam a francba, utána lett egy párom és az ő vállalkozásában dolgoztam irodai munkát, hát az sem jött be. Aztán elmentem másik melot keresni, az meg megtetszett, fizikai munka, azt csinálom már 3 éve, illetve tanulom a munkahelyen, aztán megyeget.
2020. dec. 8. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:

9-es, és?

Utálja az iskolát, szarok a tanárok. Attól még maga a szakma akár érdekelhetné is.

De ok, még én vagyok a gci, hogy fel mertem hívni a figyelmét, hogy legközelebb ne így próbáljon iróniát átadni, mert félreértésekhez vezethet (és vezetett is).

2020. dec. 8. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:

De miért nem engedett anyád arra a szakra, amelyikre szerettél volna menni? Mi baj volt azzal a szakkal? Ha ő annyira akar titkárnő lenni, akkor miért nem ment el egy képzésre?

Szerintem válts sulit mihamarabb! Már gyomorgörcseid vannak, feszült vagy, nem tesz jót neked.

2020. dec. 8. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok, csak felsőoktatásban.

Próbáld megbeszélni anyukáddal, hogy mennyire nem szereted. Hátha nyitott erre, sose tudhatod.

2020. dec. 8. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!