Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tesómnak bejött a karrier,...

Tesómnak bejött a karrier, sikeres, én csak próbálok találni valamit. Mit lehet tenni amikor ilyen rosszul érzed magad?

Figyelt kérdés

Neki mindig is rendszeres rendszeres időbeosztása volt, kiskora óta tudta mi akar lenni. (régész)

Én sajnos még gimiben sem tudtam mi leszek. Mostanra már kialakult mit csinálnék szívesen, de különböző okok miatt nem csinálhatom. Mondok példát: Egyiknél eü okok miatt lett kizárva a választott foglalkozás. Összesen 3db volt amit ki tudtam nehezen találni de mindegyikkel így jártam.

Nagyon nagy az igényem arra hogy a figelmem le legyen kötve és ehhez képest amit ki tudok ebből hozni az egy nagy semmi. Irodai munkával vagyok, rettenetesen unalmas, úgy érzem semerre sem haladok. Én örülök a testvérem sikerének, a baj ott kezdődik, hogy mindig amikor elkezd mesélni, összeszorul a gyomrom, hogy én meg semmi hasznosat nem csinálok az életben. 25/N

2020. dec. 5. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 nem értem mit akarsz mondani.
2020. dec. 5. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Ötletem sincs mit lehet így elrontani.Szerintem túlreagálod.
2020. dec. 5. 15:54
 13/20 A kérdező kommentje:
12. Te amúgy mit nem fogsz fel abból hogy tőlem kívülálló okok miatt tartok ott ahol most?
2020. dec. 5. 16:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Kb semmit.

Szia.

2020. dec. 5. 16:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Idióta
2020. dec. 5. 16:27
 16/20 anonim ***** válasza:
kezdésképp ne irigykedj.. főleg ne a tesódra. Ha örülsz a boldogságának, akkor neked is könnyebb lesz. Sikere az nem tőled vesz el valamit.
2020. dec. 5. 16:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem irigykedem. Mondjuk neki meg a párkereséssel gyűlik meg a baja, nekem meg azzal nem.
2020. dec. 5. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:

A tesódnak komoly céljai voltak, amiért sok mindent feláldozott.

Neked sajnos nincsenek, és ez jelenti a fő különbséget.

De nem késő. Ha most találsz valamit, beleteszel mindent, néhány év alatt "ledolgozhatod a hátrányt". Éppen azért, mert a legtöbb ember ekkor sem teszi.

2020. dec. 7. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt akartam mondani, hogy próbálkozz meg a felnőtt iparral, de ha párkapcsolatban vagy lehet nem értik meg.
2020. dec. 7. 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:

"semmi hasznosat nem csinálok az életben"

10-es egy kicsit ironizált, de én is úgy gondolom, hogy semmiért nem fizetnének neked.

2021. jan. 2. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!