Milyen példákat tudtok mondani arra, amikor valaki a munkájában sikeres, de a magánéletében hülye?
voltam 1 csajjal egy darabig.
3 diploma,vmi stratégiai beszerző,3 nyelvet beszél üzleti társalgási szinten.
full munkamániás és sikeres,ge ci sokat is keres.
aztán amikor mindig eltűnt kajálás után kezdett összeállni a kép.
rá is kérdeztem és nagy nehezen bevallotta hogy bizony-bizony keményen bulémáiás...
és a rengeteg lóvé amit keres az szinte mind kajára megy el amit aztán kihány.
e mellett kiderült még,hogy heti több alkalommal be is ba szik és olyankor vállalhatatlanul viselkedik.
sajnáltam őt,de lekoccoltam.
Mondjuk megtörtént eset srác látott képet egy formás csajról és azt mondta, hogy nem is léteznek ilyen széles seggű csajok. Nekem meg sorra ugrottak be a hasonló adottságú ismerősök. Ő viszont teljes komolysággal állította...
De egyszer ismerkedtem egy doktorandusz sráccal, aki nagyon okos volt, meg az egyetem mellett is volt munkahelye, de totál nem értette mi az ismerkedés, és komolyan úgy éreztem magamat a talikon, mint akitől fél a másik, mert én voltam a beszédes. Be is fejeztem gyorsan, azóta tartom a távolságot az ilyen csodamókusoktól.
Ismerek ilyen tipikus munkamániásokat, akikkel ugyanaz a baj, mint amit leírt a 3-as, hogy mentális problémájuk van, és nem vesznek róla tudomást. Egyik ilyen ismerősömről mindenki megállapította, hogy totál szorong mindenhol, de ő ezt észre se vette. Pedig még előre-hátra is volt szerencsénk látni hintázni, mikor teljesen látszódott rajta, hogy szorong. Aztán mikor már nem csak szorongott, akkor el is került szakemberhez. Szerintem az már magában egy elég szánalmas magánélet, mikor csak a munka van benne, és semmi baráti kör, szórakozás, csak az életbeli problémák kiváltása a munkával és a sikerrel. Én eléggé sajnálom az össze ilyen embert, aki így végzi, de ez valahol tényleg az ő butaságuk, hogy nem akarnak tudomást venni a bajról..
Itt vagyok pl. én is.
Tökéletes példa vagyok erre szerintem
"Én eléggé sajnálom az össze ilyen embert, aki így végzi, de ez valahol tényleg az ő butaságuk, hogy nem akarnak tudomást venni a bajról.."
Ez alapján ritka elviselhetetlen ember lehetsz mondjuk.
"Sajnálom" "DE"! Aztán meg jön a "..." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!