Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik kor volt az emberiség...

Melyik kor volt az emberiség legsötétebb, legborzasztóbb korszaka ? Melyik kor volt prosperáló, sikeres korszak ?Mi volt a történelemben az emberiség TOP 3 bűne ? Melyik korban élnél szívesen, és melyikben akkor sem, ha tüzes vasvillával kergetnének?

Figyelt kérdés
Kit tartasz a történelem legelvetemültebb, legkegyetlenebb emberének ? Ki a példaképed, ha van ?

2020. dec. 4. 02:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Vacilláltam amúgy, hogy ezt a kérdést ebbe, vagy a Politika rovatba írjam, de végülis talán mindkét topikra valamelyest ráhúzható....
2020. dec. 4. 02:13
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

Sötét középkor.Szerintem mindent elmond a neve.

Ókori mezopotámiát adnám.

2020. dec. 4. 02:16
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem minden kornak meg volt a maga sötétsége és pozitívuma, de talán a középkor volt a legsötétebb.

Sikeres kire nézve, honnan, milyen szempontból megítélve?

Top3: gyarmatosítás, szellemi sötétség, népirtás.

Talán a retro-korban szívesen élnék, amikor még nem volt olyan fejlett a technika és fejletlen az emberi viselkedés.

Őskorban biztos nem szívesen élnék - van itt is épp elég bunkó....

Vlad Tepes, Báthory Erzsébet, Hitler, Soros stb. végtelen a kegyetlenkedők sora.

Példakép: Jézus.

2020. dec. 4. 02:21
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
(Ja, kihagytam: Atlantiszt, én azt preferálnám virágzó voltában. 3-as voltam.)
2020. dec. 4. 02:22
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Soros!
2020. dec. 4. 02:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat ! Lehet Politika kategóriába kellett volna írnom ezt a kérdést, de remélem így is sok-sok választ kapok :) :) Várom a záporozó kommenteket :)
2020. dec. 4. 02:24
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
És van még az emberiségnek egy főbűne is: az, hogy hagyja magát kizsákmányolni egy maroknyi elit által és a lebutított átlagember szerint az a normális.
2020. dec. 4. 02:25
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

Amilyen jó érzékkel választottál ki négy nevet, ennyi erővel Baukó Évát is írhattad volna

2020. dec. 4. 02:31
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
8-as, hát ő eszembe sem jutott, de látom, neked meg csak ő jutott eszedbe, meg én....
2020. dec. 4. 02:45
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Mindig az épp aktuális. Ahogy haladunk előre a technológiában úgy haladunk vissza emberileg.
2020. dec. 4. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!