Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zavar a párom előző kapcsolata?

Zavar a párom előző kapcsolata?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyunk együtt és rendkívül zavar a barátom előző kapcsolata. Született egy kislányuk is aki most 9 éves. Vele nagyon jól kijövünk viszont a párom sokszor emlegeti az exét akivel 5 éve már szakítottak...A lánya ma az egyik szupermarketben konyhai gépeket nézegetett és a párom utána ódákat zengett,hogy milyen finom hamburger zsemlét sütött az exe és milyen tehetséges volt a konyhában és hogy a kislány mennyire hasonlít az anyukájára. Legutóbb amiatt került szóba az ex,hogy milyen jó volt vele az ágyban, mert köztünk nem igazán jó az együttlét. Annyira szégyellem magam mert már a lányában is az anyukát látom pedig nem kellene mert a kislány nagyon kedves velem, de néha már sok ez. Mi a baj velem szerintetek? Nem akarom a párom elüldözni de ezek bántanak..
2020. dec. 4. 17:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ilyen megszólalások után páros lábbal rúgtam volna már ki... Tudom, kívülállóként könnyen beszélek, de... amellett, hogy neked ez rosszul esik, nem idegesít fel? Ne hagyd, hogy ilyen módon becsméreljen téged. Igaz, a büszkeség nem mindig egy jó dolog, de ilyen helyzetekben igenis jól jön, ha van az embernek egy "pici". Ismerd be magadnak, hogy a párod egyáltalán nem becsül és nem tisztel téged.
2020. dec. 4. 21:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Azért nem tudd hozád vonzódni, mert nincsen túl az exén.Megpróbálhatok párterápiára menni, de ha arra nemet mond akkor lelécelnék a helyedbe.
2020. dec. 7. 05:20
 23/29 anonim ***** válasza:
Nincs tekintélyed elötte.
2020. dec. 7. 08:10
 24/29 A kérdező kommentje:
És ezt a tekintélyt hogyan tudnám kivívni? Ignoráljam egy kis időre? Vagy ez veszett ügy?
2020. dec. 7. 09:38
 25/29 anonim ***** válasza:
24%

Valoszinü vmi hierarchia van köztetek abbol ered

Amik adodhatnak olyanokbol pl(szélsöségesen fogalmazom a jobb érthetöseg miatt)

-Vagy ö keres többet/tart el/nàla laksz vagy ö vezetö te meg nem

-vagy behódolós megfeleltségi kényszeres kapcs.függö vagy es tudja hogy nyeregben van mert ha akarnàl se lépnél le.alapvetöen, "csend" a neved

- vagy csak sima baràtnak havernak lelki szemetesnek néz màr, semmiképp nincs egyenrangusàg

-vagy instabil bizonytalan vagy alapvetöen az életben is, mindenhez a segitsége kell, nem vagy celtudatos karrierista, sirsz otthon ha jaj kibeszéltek a kollegàk, es nem egy karakàn erös nö vagy a szemében akivel nem lehet packàzni

Meg hasonlok

Ha valodi Nöt làtna benned akkor nem az exéröl àradozna hanem neked "csicskulna"es fött kajàval várna haza mig a bnöiddel bulizni vagy akàr. Értsd àtvitten.

2020. dec. 7. 09:53
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
*karakàn/ill önbizalommal teli/magabiztos nö meg àltalàban közel megy az "ellenséghez", azaz hüppögö feltekenység helyett az exével àllna jo baratsàgba es a pasi tarthatna attol hogy ö van kibeszélve.
2020. dec. 7. 09:55
 27/29 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ez milyen “valódi nő”. Soha nem taktikáznék..ez szerintem nagyon gyerekes. Miért lenne az exe nekem ellenségem? Attól,hogy ez fáj nekem még nem fogok harcolni a páromért senkivel. Ha neki ez kell akkor (attól függetlenül,hogy nem értem és nekem ez furcsa) elfogadom.
2020. dec. 7. 11:19
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem irtam taktikàzàsrol.

Az ellenség pedig idézöjelben volt irva àtvitten értendö.

Minden jot

2020. dec. 7. 12:35
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom kiejtené a száján, hogy jobb volt a szex az exszel, mint velem, mehetne, amerre lát. Kevés ennél kapcsolat-rombolóbb dolgot tudok elkepzelni.

Rakosgassa akkor a volt csaját, ha ennyire jó ...

2020. dec. 7. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!