Zavar a párom előző kapcsolata?
Sosem fogom megérteni, hogy miért mennek bele ilyen kapcsolatokba az emberek.
Veled semmi baj, csak annyi, hogy nem dobtad még ki.
Az én férjem,még mielőtt hozzá mentem, 2x emlegette fel az exét,hozzám hasonlítva negatív értelemben (bár nem durva eset volt,mint nálad). Mondtam neki,hogy ha még egyszer meghallom,hogy hozzá hasonlít,akkor kivágom. Mellé még én is megmondtam neki,hogy miben volt jobb az exem,és aznap nem szóltam hozzá. Azóta sem történt hasonló.
Az,hogy a szexben őt ajnározza,már szakító ok.. érzékeny téma,amivel az embert a földbe tiporhatják.
Próbáld ki,hogy az egyik exeddel hasonlítgatod őt,hogy mennyivel jobb volt valamiben. Nézd meg mit regál. Ha nem változik,dobd ki.
Plusz pont,hogy nagyon jó fej vagy a kislánnyal,intelligensen kezeled,ő tényleg nem tehet semmiről.
Ne haragudj de egy pillanatra sem maradnék olyan ember mellett aki felemlegeti az ex szex-beli teljesítményét és összehasonlítást végez.
Ahelyett hogy igyekezne veled megbeszélni hogyan legyen jobb az együttlét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!