Csak szerintem kene egy idosav az öregeknek, amikor NEM tomegkozlekedhetnek?
Előre is elnézést, tudom lesz aki majd magára fogja venni/jon ezzel a szöveggel, hogy majd ha a te anyukad/apukad/akarmid lesz ilyen helyzetbe, majd te mashogy fogod gondolni.. NEM.
Mar tokom kivan azzal, foleg most vírus idején, hogy minden tele van az oregekkel. A busz, a metró, a bolt, a pláza, a bank, a mittoménmi... MIERT? Tenyleg olyanokkal, akik mar nem dolgoznak, magukat vonszolni se bírják, csak kerülgetni kell oket egesz nap, beszologatnak, tolakodnak... Mar 4-6osra is felek felszállni, mert minden utazasomkor van legalabb egy helyet követelő vén szotty, aki ahelyett h megkérdezné udvariasan, hogy atengednem-e a helyet, az orra alatt pusmog, elhord minden szarnak, belemrug, holott bocs.. szeretnek nyugodtan utazni fel orat, pihenek, zenet hallgatok, nem azt figyelem hogy melyik embernek adhatom at a helyem, mert ezzel a lendülettel akkor inkabb le se ulnek, hisz ugyis mindig lesz valaki aki jobban faradt mint en. Tudom, h ingyenesen utazhatnak, ezert is mászkál az osszes fejvesztve a piacra, meg a
plázába reggel 6kor, de akkoris. Ha lenne időkorlát, mondjuk reggel 6-8, es delutan 4-6ig akkor maris tobbet tettünk volna hozza ehhez a dologhoz, mert igy csak mi vagyunk kizárva a boltokbol, amit be is tartunk, de ok semmit nem tudnak betartani abbol, ami rájuk vonatkozik, plane h ok vannak veszélyeztetett helyzetbe.
Mit gondoltok errol? Csak nekem van mar ebbol elegem? Mi a f@szt csinalhatnak ezek mindennap az utcan? En nem jarok ki ennyit..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!